SL 23/24 H:16 | Fenerbahçe 7-1 Konyaspor | MS | 10 Ocak

Ulan bir gol atın herşey değişecek ya

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç ADİL değil

Olmasi gereken bu bu tip takimlara yarim saatte 2-0 yapacaksin biz bunu beceremiyoruz fener macini acmadan biliyorum yarim saate en az 2-0 olur

galiba bu yıl feneri şampiyon yapacaklar, sezonun şu ana kadar kalan kısmı bunu gösteriyor

olm 20 numara net topu birakmis

bu sezon ikinci macina falan cikmis eleman

Bu maç da dzeko ya 4 tane attırırlar.
Açık ara gol kralı olur artık bu sene.

biz de her maç 60 dakka 70 dakka uğraşalım 1 gol atıcaz diye hala :D

Yapacak bir şey yok malesef bu sezon böyle geçecek biz de kazanmaya devam etmeliyiz yarın bu kadar eksiği rağmen sivas gibi deplasmanda kazanırsak bunlar demoralize olabilir zira hepsi puan kaybı bekliyor yarın

1704908085036.webp

Kaleci uzun dikmesine ragmen 37'lik forvetin yaninda yöresinde kimse yok. Bizim macta Halil Dervisoglu'nu orta sahaya kadar takip edip adam adama markaj yaptiranlara 2 bela okurum ben.

Allah belanizi versin.

Calvo cezalı olunca defansi çöp konyanin

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sikeyle maclari okadar rahat aliyorlarki, puan kaybinin yanina dahi yaklasmiyorlar.

Ts ve bizim mac haric puan kaybederler diyecebilecegim bir mac yok. Belki sergen de puan alabilir.

Bu sene sampiyon olursak 05-06 sampiyonluguyla birlikte belki de tarihin en zor sampiyonlugu olacak.

Şu maçı izlemek hem zaman kaybı hem de sağlığa zararlı sinirden tansiyonu yükselttiği için

calvo olsa bambaşka olabilirdi bu mac

Bak 6222 çocuklarına bak

Fb pozisyona giriyor ve pozisyon tamamlandıktan sonra ofsayt bayrağını kaldırıyor

O bayrak var ya o bayrak

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm adam zıplamaya üşendi la dsadascwqdwqdwq bize karşı niye böyle oynamıyosunuz olm derdiniz ne sizin :d

Ekli dosyayı görüntüle 230334

Kaleci uzun dikmesine ragmen 37'lik forvetin yaninda yöresinde kimse yok. Bizim macta Halil Dervisoglu'nu orta sahaya kadar takip edip adam adama markaj yaptiranlara 2 bela okurum ben.

Allah belanizi versin.
Yav kafayı yedim resmen öndeki orman çocuğu kafaya çıksa alacağı topta kafa topuna çıkmadı arkadaki dallama da kapatmak için adım bile atmadı bıraktı resmen

Geri
Üst Alt