⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

Yav cenabetlik ile alakası yok elbette, bu takımda 2 tane iyi bitirici var, zaha ve icardi. Diğer herkes çok kötü bitirici. Fener'e bakalım, neredeyse herkes şutör ve bitirici. Burada kahin olmaya gerek yok, mertens 50 maçta 5 gol atıyor, kerem 100 pozisyona girip 10 tane atıyor.
zaha da pek bitirici degil bence, icardinin de gecen seneki bitiriciligi yok ama takimin en iyileri tabi

İyi bir sol bekimiz olmadığı için şampiyonlar liginden elendik
Kim gelecekse gelsin artık o bölgeye

başkan sen de bruyne ve bernardo istediğin için seni nasıl memnun edeceğiz bilmiyorum 😀

9 eksik ile adam mertensi oynatmazsa kimi oynatsın
Ben bu maçta mertens oynamasin demedim.
Bernardo ve Kerem d arasında oyuncu yokmu 😃Kerem olmazsa bernardoyumu almak zorunda oluyoruz.

Haftalardır başımızın etini yediniz niye Okan hoca genç oynatmıyor diye.

Çıkmış ligin en zor deplasmanında 18'lik çocuğu oynatıyor hâlâ memnuniyetsizlik hâlâ bir ağlama hâlâ bir zırlama.

Manyak mısınız siz ya. Sonra niye genç çıkmıyor diye ağlayıp durursunuz, böyle memnuniyetsiz böyle şımarık taraftar olduğu sürece nasıl çıksın ki. Sabır diye bir şey yok.

Çocuk sanki iki gol yedirmiş gibi yerden yere vuranlar var. Pes artık cidden. Hatta yuh.

YUH.

At Zaha'ya maçına döndü aslında maç. Kerem A. çıkmalı kesinlikle onun sayesinde atağa kalkıyor sivas

Kerem Aktürkoğlu nun kaçırdığı gollerden sonra rakip kalenin simetrik bir şekilde büyütüleceği söyleniyordu.

apokerim çıkışlarda dikat etmeli - 5 metre bile olsa geri depar halindeyken hep bir adam boş top kullanıyor

Net penaltimizi yediler yine. Bizim oyuncularda biraz pasif bu konuda. Halil kivranip el kol yapsa oyuncular hakeme baski ypasa seve seve verecekler ama tik yok.

Sorun işte bizim oyuncularda.
Faul olmayan pozisyonlarda bile itiraz edilmeli ve böyle darbe olanlarda yerden kalkınmamalı.
Ama yine de vermez bu operasyon çocukları

Bu kadro için iyi sonuç. Kerem yine % 100 bir gol kaçırdı. 2. yarı farkın açılacağını düşünüyorum. Halil e dikkat.

Haftalardır başımızın etini yediniz niye Okan hoca genç oynatmıyor diye.

Çıkmış ligin en zor deplasmanında 18'lik çocuğu oynatıyor hâlâ memnuniyetsizlik hâlâ bir ağlama hâlâ bir zırlama.

Manyak mısınız siz ya. Sonra niye genç çıkmıyor diye ağlayıp durursunuz, böyle memnuniyetsiz böyle şımarık taraftar olduğu sürece nasıl çıksın ki. Sabır diye bir şey yok.

Çocuk sanki iki gol yedirmiş gibi yerden yere vuranlar var. Pes artık cidden. Hatta yuh.

YUH.

vasatizmi bırakalım. o çocuktan olmaz.

Ali turap dediniz dediniz oynadi herhangi bir yetenek belirtisi olmadigi gibi fizigide ptt topcusundan beter ikili mucadele kazanamadi nerdeyse bu fizikle nasil buyuk takimda oynamayi dusunuyor bu oyuncular

Hicmi agirlik calismaz bacak calismaz bu adamlar

Geri
Üst Alt