⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

Şaşal
Alaaddin Caner Appindangoye Uğur
Kvet Hakan Charisis
Saiz Rodrigues/Koita Barrow

Tüm olay Barrow ve Saiz üzerinden dönecek. Rodrigues sahada olmazsa forvette Koita olur. Hizli kanat organizasyonlariyla kaptirdigimiz toplarla hizli atak deneyecekler. Ona göre bir oyun plani kurmaliyiz. Akli selim futbol oynanmasi gereken bir müsabaka.​

Şaşal
Alaaddin Caner Appindangoye Uğur
Kvet Hakan Charisis
Saiz Rodrigues/Koita Barrow

Tüm olay Barrow ve Saiz üzerinden dönecek. Rodrigues sahada olmazsa forvette Koita olur. Hizli kanat organizasyonlariyla kaptirdigimiz toplarla hizli atak deneyecekler. Ona göre bir oyun plani kurmaliyiz. Akli selim futbol oynanmasi gereken bir müsabaka.​
Emrah dönebilir ama Saiz kanat oynatmazlar aynı zamanda Kvet 11 başlayacağını sanmam. Yunus Emre gittiği için Hakan mecbur oynar.

Screenshot_20240107-214554_Gallery.webp

en rahat macımız olacaktır

Emrah dönebilir ama Saiz kanat oynatmazlar aynı zamanda Kvet 11 başlayacağını sanmam. Yunus Emre gittiği için Hakan mecbur oynar.
Fenerli Burak düzeldiyse sag tarafa gecebilir, aksi taktirde ben bu kadroyu bekliyorum. Kvet ikidir oyuna girip asist yapiyor. Yunus ve Manaj yokken oyuna iyi baslarsak moral-motivasyon olarak cökerler. Erken gol ve akli selim futbol önemli. Yaldir yuldur basmamak lazim bu macta.

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Baris
Torreira Demirbay
Zaha Mertens Kerem
Halil

Iki zorlu deplasmana cikacagiz sivas ve trabzon

Kagit üstünde puan kaybi yazilabilecek bir deplasman oldugu kesin

Okan hoca ve oyunculara güveniyorum,bu maci kazanmak ekstra puan ve özgüven anlamina gelir

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira Ndombele
Tete Demirbay Zaha
Halil

Günay-Turap-Ali-Kazimcan-Eyüp-Efe-Gökdeniz-Mertens-Kerem-Baran.
Ben olsam bu maca daha güclü bir orta saha ile baslayip Mertens ve Kerem'i sonradan oyuna alirim.
Hic macera aramam. Zaha ve Demirbay bol bol ceza sahasi icinde olmali. Halil yalniz kalmamali​

Baris cezali mi

Kart gördügünde cezali oldugu yazmadi bein de

Puan kaybi kredisini ts deplasmanina saklamaliyiz. Bu macta puan kaybedersek trabzona mac eksigiyle fbnin 4-5 puan arkasinda gitme durumu olabilir, bu da hic hos olmaz. 1-0 olsun bizim olsun.

Muslera
Boey nelsson apo kaan
Torreira demirbay
Tete ndombele kerem
Zaha

Böyle cikardim ben, halili hic begenmedim.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira Ndombele
Tete Demirbay Zaha
Halil

Günay-Turap-Ali-Kazimcan-Eyüp-Efe-Gökdeniz-Mertens-Kerem-Baran.
Ben olsam bu maca daha güclü bir orta saha ile baslayip Mertens ve Kerem'i sonradan oyuna alirim.
Hic macera aramam.​
Son zamanlarin formda oyuncusu bayi niye kestin?

Kaan öyle rahatlık veriyor ki kalede oynasa sıkıntı çıkarmaz gibi sol bek olması da sürpriz olmaz ama bence Apo sol Kaan stoper yaparız.

Rey manajın son dakikada cezalı duruma düşmesi mükemmel oldu onsuz hücumda çok zorlanacaklar saiz ve barrowu kitlersek maçı alırız üstelik kazanıp stresi attılar üstlerinden boey-torreria da dönüyor kazanırız inş

Çok zor maç kazasiz belasiz atlatalim baska arzum yok

Geri
Üst Alt