⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

Cok bahtsiz takimiz kayseri deplasmani en kotu halimize denk geldi puan kaybi oldu Su anda dokuluyor

Hatay en formda zamaninda tosladik sonra bayir asagi gittiler Dokuluyorlar

Simdide dokulen sivas form tuttu iyi oynuyorlar deplasman denk geldi

Puan kaybi bekliyorum Kerem efendi hirs yapsada cikip 2 gol atip maci alsa diye bekleyecegiz
Onların da hucumunu sıralayan oyuncuları cezalı.Bugun konyanin da atanı tutanı yoktu mesela.

sivası izleyen varmı nasıl oynuyorlar ? en son izledigimde savunmaları cok hata yapıyordu

Manaj Sivasspor'un %90'ı filan abartısız söylüyorum o olmasa şu an gol dahi atamayabilirlerdi. :asd:

sivası izleyen varmı nasıl oynuyorlar ? en son izledigimde savunmaları cok hata yapıyordu
Bugün 90 dakika izledim Kayserispor rezalet durumda Kemen'in eksikliği net hissediliyor stopere koydukları Arif tam bir bomba buna rağmen maçı kazanabilecek pozisyonları buldular Sivasspor hücumda çok bir iş yapmadı Kayseri elleriyle maçı verdi.

Defansif olarak bellerini çeviremeyen adamlarla dolu hızlı pas yaparsak pertleri çıkar çok ağır oyuncuları var sadece Saiz ve Barrow dikkat etmek lazım.

Basar geçeriz, rahat yeneriz, 4-5 olurcular yazdığına göre puan kaybı loading...

1704661941820.webp

1704662047630.webp

30 resmi maca cikip en olur olmaz yerlerde fikstür olarak karsimiza ne rakipler cikarildigina bakarsak hala iyi durumda olmamiz rakibi kudurtuyor. bizimkilerin forma giydigi toplam süreye bakinca 6 oyuncunun dengesiz bir bicimde cok fazla forma giydigini görüyoruz. fener'de bu dagilim daha rahat zira rotasyon yapma sanslari epey vardi, konferans maclari zaten denk degil bizim sampiyonlar ligi maclarina.

boey ve torreira'ya bu dinlenme süreci iyi gelmistir. kerem ve icardi'yi formuna kavusturup diger sakatlarimizi yeni transferlerle birlikte iyilestirebilirsek rakibi daha fazla korku sarabilir.

Barrowun işi çok zor dinlenmiş Boeye karşı çok oynayamaz da Sainz harbiden sorun ona iyi çalışmak lazım.Her atağını o yönlendiriyor sıvasin ve hücum bölgesinde her tarafa atıp kendini top alıyor onu kitlersek sivas da kitlenir fakat stoperleri biraz daha öne atıp sainzi önde karşılamak lazım

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kaan
Torreira
Ndombele Demirbay
Zaha Halil Kerem

Sol bekte Kazımcan da olabilir aslında ama Kaan bektede gayet iyi oynadı son maçta sol bektede gerekli performansı sergileyeceğini düşünüyorum. Mertens son maçlarda biraz etkisiz oynuyor bunu düşünerek orada orta sahada Demirbay'ı biraz daha önde kullanma ihtimali düşünülebilir. Halil fena bir maç çıkartmadı devam edebilir bence.

Bugün Kayseri maçında Saiz'e sarı kart gösteremediler bir pozisyon sonrası 4. hakeme şiddetli şekilde el kol işareti yaptı baya bağırdı sinirini alamayıp hızlıca hakemin üzerine doğru koştu topa koşar gibi yapıp bilerek önden çarptı.

Geri
Üst Alt