⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

Zorbay Küçük

Sivas,Trabzon,Samsun,Ankara olmak üzere Anadolu deplasmanları art arda geldi. Araya Kasımpaşa veya Gümrük deplasmanlarından biri girseydi keşke. Nefeslenirdik.

Sivas,Trabzon,Samsun,Ankara olmak üzere Anadolu deplasmanları art arda geldi. Araya Kasımpaşa veya Gümrük deplasmanlarından biri girseydi keşke. Nefeslenirdik.
digerleri de yine evinde oynuyor.

Ben böyle fikstür görmedim. Adamlar 1 yilda Istanbul disina 10 kere ya cikti ya da cikmadi

digerleri de yine evinde oynuyor.

Ben böyle fikstür görmedim. Adamlar 1 yilda Istanbul disina 10 kere ya cikti ya da cikmadi
Fb de bir ara Anadolu'ya çıkıyor ama pilot takımları Rize ve ayıoğlu ayının ekibi Hatay olduğu için zorluk çıkarmadan domalırlar.

Baya zor maç. Kazanırsak önümüz inanılmaz açılır

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanırsak şampiyonuz derim

en son hatay maçında böyle demiştim
tabi kırılma bekliyorlar bu maç
trabzon maçı da var önümüzde
hatay maçı gibi yne rakip ile değil fb taraftarının takımıyla oynayacağız
Başkan yetmedi Bülent Uygun da geldi
Kalitemizle 1-0 falan bitiririz inşallah

saçma sapan golleri kaçırmazsak kolay maç olacaktır... şu an sorunumuz budur. Tek başına boş kaleye koşsak acaba derim yahu!

Hakem ZK, rakip Sivas, deplasman hem de kisin ortasi ama bir tane bulup cakip gecmek lazim. Beraberlik kotu sonuc degil bu sartlarda sanirsin ki hafta ici maclarina alisiksin bunlara da koyup g3cersin ama abuk subuk goller kacirdigimiz icin diyemiyorsun.

Geçen sene Sivasspor maçı üzerinden yapılan algı dün hakemler üzerinden yapılan algı açıkçası hava şartlarının yanında ciddi bir hakem operasyonu olma ihtimali yüksek.

bunlar kayseriyi nasıl yenmiş

Lazyo maçı puan kaybı olacağı için bu maçta puan kaybı lüksümüz yok enazindan beraberlik olmalı çünkü 2 maçta puan kaybıyla puan farkı 2 maca cikabilir

Geri
Üst Alt