⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

Muslera
Kaan - Nelsson - Abdülkerim
Boey - Torreira - Demirbay - Kazımcan
Tete - Halil - Zaha​

Bilet fiyatları normallerden yüksek az önce baktım çoğunluğu boş hava şartları soğuk olacak çok fazla stada geleceklerini sanmıyorum.
Ortalama 3500 seyirciye oynuyorlar, 650 bin nüfuslu bir il icin cok kötü bir oran ama büyük maclarda bir tik daha fazla oluyor. Bilet fiyatlarini begenmeyen gitsin kombine alsin ama o da yok. Sivas sehri futbolu sevmiyor. Kayseri'nin nüfusu 1.5 milyon ama 10 bini bulmuyorlar. Ic anadolu'da sosyal aktitive falan hak getire. Adamlar ne kadar ucuz olursa olsun stada gitmiyor. Pendik gibi olmasa da seyirci baskisi olmayacak, stad güzel, zemin iyi olursa top oynanir burada.

GDUMCeeW0AAvuWN

GDUMVyZW0AEbB70

MHK'nin elinde 8-10 hakem var, her hafta birini gönderip idare etmeye calisiyorlar. Fazla hakem yok. Asagi yukari tüm hakemler 3 veya 4 macimizi yönetmis olacak sezon sonunda. No name birilerini vermiyorlar.

Yahu bu şerefsizi en zor macimixa vermelerinin hiçbir şekilde mantıklı açıklamasi yok reis.gercekleri görelim.

orta sahamız konya maçında daha tek pasa ve hızlı adam eksiltme adına daha başarılıydı. riskli evet ama dar alanda tek paslarla güzel çıkardık topu her seferinde. toreirayla bu mümkün olmuyor malesef. topla neredeyse hiç hareket etmediği için olabilir. demirbay ndombele ikilisi güzel yaptı bu işi seyir olarak da rakibi eksilterek hızlı bir şekilde kanat değiştirme adına da iyiydik. dediğim gibi kontraya müsait bir tercih ama büyük takımında oynaması gereken oyun.

Kerem yerine Zaha'yi sola alip ileri Halil'i yazarim. Beyefendi sifir mac kondisyonuyla oynayan adama pas verse bir gol atmis ve büyük moral kazanmis olacakti.

Halil forvette çok kötü ya. Sağda veya forvet arkası onun için daha hayırlı gibi. Kerem in kesik yiyeceğini hiç sanmıyorum, oynayacaktır.

Kerem ve mertens oynamazsa kaybetsek bile hocayı bundan sonra elestirirsem şerefsizim.Ne yaparsa yapsın olumsuz hiçbir şey demeyeceğim artık hoca hakkında.

Copenhag maçından sonrada aynı düşüncedeydim bizim için kırılma maçı Sivas maçı puan kaybı moralleri cokertir

Gtündeki kıllar kadayıf olmuş Bonucci’nin başlığı 2. Sıradayken maçımızın başlığı mesaj yazılan son 10 başlıkta gözükmemekte.

Skandal.

Maç saati 2 C olacak günler yaklaştıkça hava şartları değişti Cumartesi'den itibaren -8 C civarına iniyor ucuz yırttık.

Geri
Üst Alt