⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

1 - 0 alirsak fener icin inanilmaz moral bozucu olur 😁

Yahu tam kadroda olduğumuz zaman oyun olarak pek güven vermiyorduk
Çok güzel yorum yapmıssn
tabiki sonuna kadar pes etmek yok.

Fakat bizim yoneticiler nerede.Neden sesleri cikmiyor.
Ayrıca bu takıma takviye şart.
Koca sezon eksikler belli transfer dönemi açıldı.Hic bir açiklama bilgilendirme yok.
Bence en önemli konulardan bahsetmemişsin
Bunlar olmazsa o yukarıdaki yorumlarının hiçbir anlamı yok

yöneticiler her maçtan sonra çıkıp açıklama mı yapsın abi? oyuncuları ve teknik ekibi neden bu fb toxisitesinin içine çekelim ki? gerek yok.

zaman zaman kağıt üzerinde tam kadro olduk evet ama hiçbir zaman tam kadro olamadık aslında (form durumundan dolayı). icardi kaç aydır sakat sakat oynadı, zaha da keza aynı şekilde. hücumda bir türlü form yakalayamadık (burada teknik ekibe tabiki eksi yazılabilir) ama yakalayacağız. savunma olarak ise sene başından beri tatmin edici bir durum var (burada da artı yazacağız). bence totalde fb'den çok daha güven veriyoruz oyun gücü olarak ki bunu da kadıköy'de bir daha gösterdik.

fb maçına özel oyun ve sistemlerle çıkan uyduruk takımlara 5er 5er atmak değil, az gol yemek şampiyon yapar. fener'in bu sene kazandığı "kötü oldu" diyebileceğimiz 2 maçı var biri bjk deplasmanı diğeri kayseri deplasmanı. bjk'in durumu malumdu. şu an bile oynasalar ben fb'in bjk'i yenebileceğini düşünmüyorum. bize de yenilecekler. kayseri maçında da puan kaybı geliyordu hakem imdada yetişti. mesela sana hatay'da son dakikada penaltını vermediler.

gs ise hayvan gibi zorlu maçlar oynadı hepsinde de oyun gücü olarak anlının akıyla çıktı. fb gitti nortj'dan 6 yedi, bulgar takımına ezildi yahu. trabzon kadıköy'e tarihi farka gidiyordu bu akşamın hakemi 2 penaltı uydurdu -formayı çekmeyi saymazsak penaltı penaltısı- da maça ortak etti fener'i. böyle bir şey olur mu yahu :d

neyse konumuz fb değil.

takviye konusuna da kısmen katılıyorum ama bence takviyeden önce eldeki adamların verimini yükseltmemiz lazım.

transfer dönemi daha 11 saat önce açıldı ne açıklaması bekliyoruz ki?

bu arada tüm yazdıkların içinde yönetimi ve teknik ekibi eleştireceğim yegane konu "iletişimsizlik" evet.

kim sakat kim değil, kim ne zaman dönecek, daha şeffaf olunabilirdi.

sonuçta bence gereksiz panik yapılıyor. son derece rahat olun. sivas maçında kayıp olsa bile şamp.luğun en büyük adayı biziz.

fb bir b.k oynamıyor ve aşırı düşük profilli ve gergin bir hocaları var. bir kıvılcım yeter onların dağılması için. göreceğiz.

alayınıza koyacaz

Sivas valiligin aciklamasindan sonra devletin bize karsi tavir aldigini düşünmeye basladim

skandal bi hakem kararı ile penaltı kazanıp 1-0 kazanırsak mı daha çok delirirler yoksa güzel ve net bir oyunla 2-0 3-0 kazansak mı delirirler bilemedim. sanırım 1. senaryo daha çok delirtir :D

skandal bi hakem kararı ile penaltı kazanıp 1-0 kazanırsak mı daha çok delirirler yoksa güzel ve net bir oyunla 2-0 3-0 kazansak mı delirirler bilemedim. sanırım 1. senaryo daha çok delirtir :D
Maç 0-0 giderken 90+5 te son saniye golüyle kazanırsak Fırıldak Ali gibi kendilerini damdan çatıdan atarlar.

bu çağrıları gören hakem var ne düşünür? maçı sivasa vermezsem devlet işimden eder

Valiliğin yaptığı paylaşım koordineli Galatasaray düşmanlığının net özeti. Bugün farklı kazanmak şart oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt