⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

bakalım geçen sene fb maçında oynayıp 45te oyundan çıkan şaşal salağı nasıl yırtacak götünü

rıza bile rahatsız olmuştu

maç başlamadan kulüp hedef göstermeli

yanlız ilk onbire bakarsak takımda çok az tabelacı var ya. bu beni çok korkutuyor.

muslera

kaan
apo
nelsson
kazım
torriera
demirbay
kerem
mertens
zaha
halil (tete)

muhtemel onbir bu. şu ilk onbirde zaha, kerem, apokerim ve mertens dışında golü olan adam yok. yaklaşık 7 oyuncunun tabelası yok henüz.

*zaha'nın bireysel becerisi
*duran toplarda apo-nelsson-kaan ile olabilecek bir gol şansı
* kerem'in gününde olması

bu 3 koşul dışında gol bulmamız zor gibi.

iyi savunmamız devam ederse, belki bir gol ile falan kazansak harika olur.

Valilik ve belediyenin adam çekmesi reazelettir , skandaldır sanki biz türk takımı degiliz de, bu normal bir lig maçı degilde turkiyeyi temsil edecek sivas. Rezilligde her gün yeni bir saçmalık millete soymaya kalkıp 800 yapmasaydın en ucuz bileti valilikten cagırı verecegine rezil herifler

hava 4 veya 5 derece arti olacakmis. istanbuldan farksiz. ayrica tribünler dolmayacak. bu asagilik takimdan korkuyorsak sampiyon olmayalim. cikip 2 3 tane sallariz bence. zorbay adam gibi mac yönet adami hasta etme

Maç esnasında kar görünüyor. hava çok soğuk olmasada zemin etkileyecektir performansımızı. sakatlıksız bir 3 puan müthiş olur. Barış Alperin maçı olacak hissediyorum.

şaşırdık mı :)))))

Bilmiyorum benim gibi düşünen varmi ama bu sene bizim yoneticilerde bir gariplik var enaz bizim kadar fanatik olan erden başkan dahil sanki bir el ayar çekmiş ve ne olursa olsun sesinizi çıkarmayın demiş gibi ,umarım ben kuruntu yapiyorumdur

twiti silmişler

Ben sivasliyim ama bu sivas klubunden igreniyorum kume dusse gram uzulmem

Bugun kopek gibi saldiracaklar Ali kocla iliskileri super hakemde saldiracak bu deplasmandan cikmak istiyorsan full konsantre olup onlardan fazla kosup mucadele etmen lazim

Bizim takimda bu hava varmi yok bu sene bildigimiz sampiyonluga giden kenetlenmis takimi bir turlu goremedik

Geri
Üst Alt