⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

VAR’a da malum şahısı vermişler.
Sezonun en zor maçı olacak.

Belediyeyi bir nebze anlarım, stadyum vs ekonomik anlamda da olumlu olur ama Vali neden çağrı yapar anlamadım. Rakip yurdun takımı sonuçta, garip.

Rakip tescilli şikeci sivas,teknik direktörü tescilli şikeci bülent uygun.Belediyesinden tut valiliğine bizim maçı hedef göstermiş. Bunların anlamı şu ki bizim maçı muhtemelen sezonun en önemli maçı olarak görüyolar çünkü dışardan/içerden talimatlar net olarak ulaşmış.Zemin fena değildi en son gördüğümde hava durumu da gayet normal bam bam bam vurup geçmemiz lazım.

Sivas valisinin işi gücü yok mu sabah sabah maça taraftar çekmeye çalışıyor?

1704968613230.webp

Muhtemel senaryo; Sivas çok kapalı oynamayacak bizimkiler kale önüne kadar yine kolay gelecek kale önünde ilk 20 dk muhtemelen 2 tane net pozisyonu Divriği tarafına doğru vurur bizimkiler sonra rakibin direnci artar bunlar kazma diye
İlk yarı sonuna doğru salaklık yapıp yemezsek 1 2 tanede Amasya yönüne doğru diker bizimkiler net pozisyonu
Bunlar oluncada bizim taraftar şikeci Sivas bir bize böyle oynuyor köpek gibi kapaniyorlar küme düşün beter olun hükumetin takımın koçun adamı bunlar diye klasik bir maçımız daha olur
%99 böyle olacaktır,yatırım tavsiyesidir

sikeci bulentin aciklamalari dunki macta olanlar valilik belediye aciklamalari hakem atamalari derken bugun cok saglam operasyon bekliyor bizi umudum yok.

Buz gibi bir hava ve Sivas deplasmanı. Üstelik Boey ve Icardi yok. Ama biz öylesine güçlü ve geniş bir kadroya sahibiz ki mevcut kadroyla da bu maçın favorisiyiz. Torreira Ndombele ve Demirbay üçlüsünü izleyeceğimiz, Zaha ve Kerem ile de skora gideceğimiz bir maç olacaktır. Haydi Aslanlarım
20240111_035343.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 derecede maca cikacaklar

o kadar para kazanan adamlar vurup gecmeli sivasa

ben burada sabah -9 dereceye uyandim ben ne yapayim

Geri
Üst Alt