⚽ SL 23/24 H:16 | Sivasspor 1-1 Galatasaray | MS | 11 Ocak

Top zeminden sekti. Sahanın kötü olması işimize geldi gariptir ki. Allah galiba almamızı istiyor.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali böyle korkarak topcu olamazsin canim. Kac kere orta yapma sansi geldi hep geri döndun. Böyle olmaz

izlemeyen varsa gerçek bunun tam tersi

taktiksel olarak çok iyi başladık ama bireysel performanslar bitirdi

Evet tam tersi. Sağlı sollu rakibi bunalttık ilk yarı boyunca orta sahayı geçemediler. Futbol izlemesek süper oynuyoruz sanacağız.

Böyle maçlarda sürpriz golcülere ihtiyaç vardır hep.

2.yarı hızlı oyuncuları alıp daha hızlı oynayacaktır bülent o yüzden okan hoca hamleleri gec kalmadan yapmalı

bek katkısı 0
ona ragmen iyi pozisyon yakaladık.
şimdi kontrollü,duran top vermeden maçı bitirmek gerek

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben beğendim oyunumuzu. Pas temposu biraz daha yüksek olabilirdi belki ama bu tarz oyunu oturtursak yenemeyeceğimiz takım yok, bir de dönecek eksikler var yani

Hakem de bence iyi maç yönetiyor oyunun akmasına müsade ediyor büyük ölçüde. Bir iki defa Sivas lehine saçma fauller verdi ama artık o kadarına razıyız

Halil'in pozisyonu bence penaltı değil ancak Fener lehine olsa verilirdi. Net bir darbe var bacağına

Şimdi ikinci yarıya temkinli başlayıp paniklemeyelim 55-60 arası çok fırsat yakalarız

Ali turapıda beğendim ben ışık vadediyor çok sırıtmadı kademede biraz sorunları var ama oynadıkça pişer

Kapanan takımlara karşı çözüm lazım geçen seneden beri sıkıntı var.

Yeminle şu cenabetlikten bir kurtulalım artık. Bu kadar cömertce harcamak olmuyor pozisyonları. Golleri atıp farka gitmemiz gereken maçta yine zorlanıyoruz.

demirbayı forvet arkasına atıp dombeleyi ortaya atsak dahada iyi oluruz

Ne sol bek ne de sağ bek var, buna rağmen bu oyun bu kadar çok pozisyon harika.

Geri
Üst Alt