⚽ SL 23/24 H:17 | Galatasaray 1-0 Karagümrük | MS | 20 Aralık

Kart Sınırında Bulunan Boey ve Sanchez Karagümrük Maçında Oynatılmalı mı?

• Evet

Oy: 15 22,7%
  • Hayır

Oy: 51 77,3%

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
42, yaşındayim. İlk defa bu sezon mide bulandırıcı şeyleri görüyorum. Bu yalı çocuğu şampiyon olmak için herşeyi planlamış,

Fikstür, ( planlı fikstür yaptırıp, farkı acamayinca B planını devreye soktular) son haftalarda yasanilanlar. ( Satın aldigi Anadolu klubü baskanlari vasitasi ve medyayı kullanıp TFF başkanini istifa ettirip, kendi adamlarını oraya koymak. Amaç 28 şampiyonluk)

Gümrük maçını bı şekilde alirizda, haftaya olası bi Kadıköy galibiyetimizde ( çok zor) isyan çıkartıp taraftarlarlarini sokağa dökerler.

Sizce Fenerbahçe maç öncesi Kart Sınırında Bulunan Boey ve Sanchez Karagümrük Maçında Oynatılmalı mı?

Rotasyon fln olmaz 8 gündür yatıyorlar zaten as çıkarız skor alınınca sınırdakiler oyundan çıkar

Sanchez son idman yoktu zaten oynamaz. Boey'i oynatır ama oynatmasa daha iyi sanki

Taraftarın bilendiği gibi takımda bilenmişse rahat bir galibiyet alırız.

Emre
Veseli Biraschi Dresevic Levent
Eysseric Feghouli Rohden
Mendes Serdar Can​

42, yaşındayim. İlk defa bu sezon mide bulandırıcı şeyleri görüyorum. Bu yalı çocuğu şampiyon olmak için herşeyi planlamış,

Fikstür, ( planlı fikstür yaptırıp, farkı acamayinca B planını devreye soktular) son haftalarda yasanilanlar. ( Satın aldigi Anadolu klubü baskanlari vasitasi ve medyayı kullanıp TFF başkanini istifa ettirip, kendi adamlarını oraya koymak. Amaç 28 şampiyonluk)

Gümrük maçını bı şekilde alirizda, haftaya olası bi Kadıköy galibiyetimizde ( çok zor) isyan çıkartıp taraftarlarlarini sokağa dökerler.
gerçekten bazen diyorum bu fb bu sene şampiyon olsun. bunlar her sezon çıtayı bir yukarıya daha koyuyor. işin sonu kötü yerlere gidecek. 1959'dan beri olan ligde hiç böyle bir sezon yaşandı mı acaba. her hafta bir absurdluk.

Tribünler erden başkana sahip çıkan moral veren birseyler yapmalı artık tek umudumuz o yoksa yönetim filan etkisiz eleman

GByc9jWXEAAXHuP

Aynı fikirdeyim. 2 iddasız anadolu takımının başkanının yaptığı lig tarihinde görülmemiş olaylar arkada dönen dolaplar olduğu belli. Daha yeniden başlayan ligin ilk maçında İstanbulsporun sahadan çekileceği bir dırum yokken bunun olması planlı bir eylem gibi görünüyor. İçerdeki hesapları biz bilmiyoruz, bundan sonra daha garip şeyler yaşanması da şaşırtmaz beni.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt