⚽ SL 23/24 H:17 | Galatasaray 1-0 Karagümrük | MS | 20 Aralık

Kart Sınırında Bulunan Boey ve Sanchez Karagümrük Maçında Oynatılmalı mı?

• Evet

Oy: 15 22,7%
  • Hayır

Oy: 51 77,3%

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
ben sinan yılmaz gibi bir denemeden yanayım

günay

kaan nelsson akerim barış
torreira
ziyech mertens demirbay kerem
bakambu

musilaj

boey sanchez-(nelsson) apokerim xx

torriera xx

ziyech-(rachica) xx aktürk

icardi
vallahi şu takımın 8 ay önce bjk deplasmanına çıkarken de en önemli üç eksiği, sol bek, (torriera'nın partneri) orta saha ve on numara idi. o maça sol bek adekugbe, 8 numara oliviera ve 10 numara mertens ile çıkmıştık. bu üç zayıf pozisyon halen giderilemedi. (çaba gösterildi ama şanssızlık diyelim, olmadı)

28 transfer yapıp eksikleri kapatamamak da ayrı şanssızlık gerçekten.

Reis bunu şansızlıkla açıklayamayiz.Şampiyon olduğumuz sene bile transfer başarı oranı tartışılirdi.Sampiyon olduk diye doğal olarak fazla ses çıkmadı.
Bence sansızlik değil beceriksizlikdir.Bu durumdan dolayı bu sene Avrupa'dan gelebilecek çok ciddi ekonomik geliride kaybettik.

Bu sabah TRT Spor'da bir haber gördüm bizim macla ilgili.

Muhtemel ilk 11'i söyleyen herif ilk 11 icin 16 tane farkli oyuncu söyledi, saydim gercekten 16 tane oyuncu söyledi.

Sol bekte BAY olabilir dedi, sonra hücumda yine BAY olabilir dedi mesela. Küfürü bastim kapattim kanali.

Reis bunu şansızlıkla açıklayamayiz.Şampiyon olduğumuz sene bile transfer başarı oranı tartışılirdi.Sampiyon olduk diye doğal olarak fazla ses çıkmadı.
Bence sansızlik değil beceriksizlikdir.Bu durumdan dolayı bu sene Avrupa'dan gelebilecek çok ciddi ekonomik geliride kaybettik.
Geçen yıl seçim takviminden dolayı zaman dar olduğu için mazur gördük. Sergio' nun sözleşme süresi kısa tutulmuş ve Yusuf Demir' e eşek yüküyle para yatırılmamış olsaydı pek eleştiri noktası da kalmıyordu aslında. Seferovic fazla zarar etmeden elden çıkarılabildi. Torreira ve İcardi ise muazzam işler oldu; Abdülkerim' i Ali Koç' un hırtlığı sayesinde kucağımızda bulmamız da çok iyi oldu...

Bu yıl ise takım büyük ölçüde oturmuştu, eksik bölgeler için daha sezon devam ederken birtakım çalışmalar yapılmış olmalıydı, ihtiyaçlar hemen herkesin malumuydu...Zaha için sidik yarışına girmeye hiç gerek yoktu. Ndombele transferi için öne sürülen mazeretleri kabul etmiyorum, yanlış tercih olduğu en baştan belliydi, epey konuştuğumuz bir mevzu, uzatmayayım. Angelino hocanın yanlış tercihi oldu hücumcu-savunmacı yönünden ziyade fiziken böyle bitik olduğunu tahmin edememiş anlaşılan...Bir de hani geçen yıl profesyonel bir firmadan transferi düşünülen oyunculara yönelik karakter analizi için yardım alındığıyla övünüyorduk. Bu yıl buna gerek görmedik herhalde ki Davinson dışında sağlam adam yok o yönden de!..

geçen sene fena olmayan transfer dönemiydi diye düşünüyorum hatta baya iyi

icardi
torreira
kaan
mertens
rashica

üst düzey aktkı verdiler

miçö
oliveira
zaniolo

fena olmayan bir performans sergilediler

en ciddi sıkıntı mata ve yusuftu ama o kadar da olur

geçen sene fena olmayan transfer dönemiydi diye düşünüyorum hatta baya iyi

icardi
torreira
kaan
mertens
rashica

üst düzey aktkı verdiler

miçö
oliveira
zaniolo

fena olmayan bir performans sergilediler

en ciddi sıkıntı mata ve yusuftu ama o kadar da olur

Tutan transferlere apoyuda ekleyebiliriz.

Seferoviç
Ross
Dubois
Kazimcan
Tabiki bu isimlerde var.
Genel olarak baktığimiz zaman gene başarı oranı düşük.
Tabiki kimse yüzde yüz başarı istemiyor ama başarı oranı gene yüzde ellinin altında.
Bizim takıma zaten 3,4 tane üst düzey adam aldıgin zaman doğal şampiyonluk adayı oluyor.
İşte biz bu oranı yukarıya cekemedigimiz için ne ekonomik olarak nede Avrupa'da başarıyı surekli hale getiremiyoruz.Cok çok basit hatalar yapılıyor..Evet transfer işi kesinlikle zor.Bunu kabul ediyorum.Ama bizim yaptığımız hatalar normal değil.

Tutan transferlere apoyuda ekleyebiliriz.

Seferoviç
Ross
Dubois
Kazimcan
Tabiki bu isimlerde var.
Genel olarak baktığimiz zaman gene başarı oranı düşük.
Tabiki kimse yüzde yüz başarı istemiyor ama başarı oranı gene yüzde ellinin altında.
Bizim takıma zaten 3,4 tane üst düzey adam aldıgin zaman doğal şampiyonluk adayı oluyor.
İşte biz bu oranı yukarıya cekemedigimiz için ne ekonomik olarak nede Avrupa'da başarıyı surekli hale getiremiyoruz.Cok çok basit hatalar yapılıyor..Evet transfer işi kesinlikle zor.Bunu kabul ediyorum.Ama bizim yaptığımız hatalar normal değil.

geçen sene için konuşuyorum dubois da tutmadı denemez

faydalı oldu üstelik as olarak gelip mucize ile yedek kalmıştı adam

ross ve kazımcan zaten genç yatırım onlar için iyi kötü demek için erken

sefer mata yusuf dışında çok göze batan yanlış yok

başarı bana göre yüzde 70lerde geçen sene

asıl sorun bu sene

para veya benzeri sebeplerle hem gerekli yerler zamanında ve iyi transferler yapılmadı hem de bir takım şov işleri denendi

yoksa geçen seneki transfer harekatı çok çok iyiydi diye düşünüyorum

Geçen yıl seçim takviminden dolayı zaman dar olduğu için mazur gördük. Sergio' nun sözleşme süresi kısa tutulmuş ve Yusuf Demir' e eşek yüküyle para yatırılmamış olsaydı pek eleştiri noktası da kalmıyordu aslında. Seferovic fazla zarar etmeden elden çıkarılabildi. Torreira ve İcardi ise muazzam işler oldu; Abdülkerim' i Ali Koç' un hırtlığı sayesinde kucağımızda bulmamız da çok iyi oldu...

Bu yıl ise takım büyük ölçüde oturmuştu, eksik bölgeler için daha sezon devam ederken birtakım çalışmalar yapılmış olmalıydı, ihtiyaçlar hemen herkesin malumuydu...Zaha için sidik yarışına girmeye hiç gerek yoktu. Ndombele transferi için öne sürülen mazeretleri kabul etmiyorum, yanlış tercih olduğu en baştan belliydi, epey konuştuğumuz bir mevzu, uzatmayayım. Angelino hocanın yanlış tercihi oldu hücumcu-savunmacı yönünden ziyade fiziken böyle bitik olduğunu tahmin edememiş anlaşılan...Bir de hani geçen yıl profesyonel bir firmadan transferi düşünülen oyunculara yönelik karakter analizi için yardım alındığıyla övünüyorduk. Bu yıl buna gerek görmedik herhalde ki Davinson dışında sağlam adam yok o yönden de!..

Hepsine katılıyorum.
Karakter analizi falan boş işler.karakter analizi yapan adam ndombeleyi almaz.

Futbolcular olanları iyice izleyip yarın gerekeni yapmalı

Yarım saatte 3 atıp maçı bitirin, bu şerefli çocuklara olası bi hatada konuşma hakkı vermeyin

Geri
Üst Alt