⚽ SL 23/24 H:17 | Galatasaray 1-0 Karagümrük | MS | 20 Aralık

Kart Sınırında Bulunan Boey ve Sanchez Karagümrük Maçında Oynatılmalı mı?

• Evet

Oy: 15 22,7%
  • Hayır

Oy: 51 77,3%

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
şut çekersen golü buluyorsun bir şekilde. kapanan savunmaların da ilacı bu işte. sen vur gol olur olmazsa karambol olur, korner olur, bir şeyler olur. yeter ki şut çekelim.

İcardi-Bakambu

Tete-Ziyech

Mertens - Kaan veya Ndombili

2 orta sahayla hangar gibi geçiyorlar

3.5 senedir izliyoruz bayağı golcü bir herif. Icardi de atamıyor ona bakarsak son maçlarda
Icardi atsa onun için de aynısı söylerdim.Kerem bu sene clde kacirdiklarinin yarısını atsa cl gol kralıydi.Bitirisi çok rezalet bu sene özelinde.

Zaha ziyech bosa transfer, tete bile yatirim olarak daha iyi transfer. Biraz aklini calistirsa takimin degisilmezi olurdu simdiye kadar. Hadi ziyech kiralik zaha tam facia. Toparlanirmi? Bekleyip görecegiz. Günay iyi kaleci bu biliniyordu zaten.

İcardi'yi formsuz olduğuna inandırmak lazım fb maçında böyle oynamaz inş

bu oyunla olmaz. koşular çok düşük. hız çok düşük. maç içinde bir çözüm gelebileceğine inanmıyorum ama sanki bütün kazanımlarımız gitmiş gibi. çözüm bulmamız gerekiyor.

yanlısım varsa düzeltin skor olarak önde oldugumuz hicbir macta 70ten önce degısıklıgını hatırlamıyorum ,bu degısıklık konusunda hoca duzelmez artık huyu bu
Düşük ihtimal olarak görüyorum devre arası değişikliğini ama yapılmalı. Yine de dediğiniz gibi muhtemelen olmayacak.

Zaha’yı eleştiriyordum da vazgeçtim. Şimdi çıkıp gelse toshack’larını yalarım. Özür dilerim kral

Geri
Üst Alt