⚽ SL 23/24 H:17 | Galatasaray 1-0 Karagümrük | MS | 20 Aralık

Kart Sınırında Bulunan Boey ve Sanchez Karagümrük Maçında Oynatılmalı mı?

• Evet

Oy: 15 22,7%
  • Hayır

Oy: 51 77,3%

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
Şu maçı S.dursun un hediyesi ile kazandık ya daha yazacak birşey yok... Ben önümüzdeki hafta için umudumu kaybettim abi! Bu kadarı olmaz

Tarihimizin en kotu 2.yarisiydi sanirim. Sove sove izledim. Bu mac 1-1 bitti . Serdar dursunun pozizsyonu gol sayiyorum. Reziller ordusu sinir ettiler beni

Derbi öncesi kayıp olmaması önemliydi. İcardi aşırı formsuz umarım derbiye ekstra motive olur yoksa hücum edemiyor takım ndombele'yi biraz toparlamış gördüm. Günay maçın en iyisiydi

Aynen renkdaş. Eskiden 2 m2 alanda oynuyordu bugün 3 m2’ye çıktı.

Şimdiye kadar oynadığımız en kötü oyun. Okan hoca, Kopenhag maçından dersler çıkardık demişti. Haftaya derbide böyle oynarsak işimiz zor. Icardi acil toparlanması lazım.

Rezil berbat bir oyun, bala gote alınmış bir 3 puan. Okan buruk maalesef bir türlü kendini asamiyor, şampiyonluk falan değil de, şu oyunu izlemeye kimse gitmez stada.

Y gibi oynadık. Kudurmuş köpeklere karşı pazar günü işimiz zor.

Anca gevşek gevşek eğlenin eğlence yeri ya 2 pas verebilseniz 4 tane atardık şu maçta.

Şu maç serdar dursun tüm Galatasaraylı futbolcu ve teknik heyetten daha çok faydalı oldu...
Gerçekten uzun süredir bu kadar rezil bir oyunla galibiyet aldığımızi hatırlamıyorum

Serdar Dursun olmasa 2 puan kaybediyorduk oturup dusunsun teknik ekip oyuncular hic sevinmesin valla

Geri
Üst Alt