⚽ SL 23/24 H:17 | Galatasaray 1-0 Karagümrük | MS | 20 Aralık

Kart Sınırında Bulunan Boey ve Sanchez Karagümrük Maçında Oynatılmalı mı?

• Evet

Oy: 15 22,7%
  • Hayır

Oy: 51 77,3%

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
spiker: musleranin yoklugunda kaleci güven vermis

Zahanın sol çizgide topu alıp da bomboş pozisyonda ileri gidemediği, topu ayağına dolaştırdığı pozisyonda ben ümidimi kestim.
Takımda büyük bi sıkıntı var ama ne. Cansızlıktan ölecekler.

Çok kötü oynuyoruz gidişat iyi değil

Serdar Dursun malı topa dokunmasa 1-1 bitecek maç ve öyle bitse %100 hak edilmiş bir puan kaybı olurdu. Günay ve ilk yarıdaki Kerem-Baırş hariç top oynayan yoktu takımda Torreira bile kötüydü.

Yönetim hocaya takımın durumunu sormalı. Net bir şekilde izahat istenmeli.

Bok gibi takim bok gibi mac.Yatsınlar kalksinlar Serdar Dursun essegine dua etsinler gol olan topa dokundu ofsayt yapti. Su takimdan pazar gunu net bi maglubiyet bekliyorum.Gecen sezonki gibi sapkadan tavsan cikarmazsa Okan rahat bi galibiyet alir fb.Takimda her zaman oldugu gibi en iyi S.Boey idi. biraz da Baris-Torreira-Keremler fena degildi. İcardi umarim pazar yedek baslar.Bakambu efektifligi ve temposuyla o macta lazim olacak bize.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boşver reiz ünal Aysal döneminden sonraki dönemden sonra yine ligi domine ettik, fenere kköyde ambargo koyduk. İçeride dışarıda 3 :)

O değil de fener demişken nasıl da nordtsjzvr'dan 6 yedi trabzon'dan da 50 dakikada 3.

Ahahahhahaha :ddd
fenerli iması yapman kanıma dokundu hocam, eski mesajlarımın hepsine bakabilirsin hiçbirinde bunu ima edecek bi şey bulamazsın.
yeri gelmişken b*kbahçeye altlı üstlü gireyim

set oyununda iyi değil takım karagümrük gibi vasat takımlara da pres oyunu oynamak bi işe yaramaz zaten icardi'de formsuz olunca baya kısır bir takım ortaya çıkıyor o yüzden kreatif bir 10 numara lazım diyor taraftarın çoğu

Geri
Üst Alt