- 3 Temmuz 2012
- 134.040
- 80.870
- 5.198
kayseri kötü oynamıyor dostumBöyle maçların usulündendir 1 tane atarsın ki belli olmasın. 2011 sivas maçı gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kayseri kötü oynamıyor dostumBöyle maçların usulündendir 1 tane atarsın ki belli olmasın. 2011 sivas maçı gibi
ne alaka aut çizgisi dışından çevrilince karışıyor taç çizgisi dışından çevrilince karışamıyor muVar taca karisamaz azicik kurallari ogrenin futbol izliyorsaniz
Napim reyis başka bir şey yok ki.Fm oynuyorum arkada ses oluyo o da işteNe kadar sikintiya girersen gir asla kadin programı izeleme bence reyiz.
Ne oynadığının önemi yok ki, basit bir hatayla yine golleri armağan ederlerkayseri kötü oynamıyor dostum
okan buruk oynatamıyor kayserinin oynadıgı oyunu malesefNe oynadığının önemi yok ki, basit bir hatayla yine golleri armağan ederler
kayseri kötü oynamıyor dostum
Ben ikinci yarı para onur haysiyeti göreceğim. Küme düşmemek çırpınacaklar. Fener mükemmel sürprizlere imza atıp puan kaybedecek. Yıllardır olan bu.
0Müthiş oynayan fenerin kendi yarattığı pozisyon var mı?
Bu hırboları içerde dışarda ezen okan buruka hakarettir bu. Kayseride yeterli hırsı görmüyorum malesef yatış var gibiokan buruk oynatamıyor kayserinin oynadıgı oyunu malesef