SL 23/24 H:17 | Kayserispor 3-4 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

Ya fb ilk 10dk da gol atıyosa o maç şikelidir

Ulan bi ludogorets takımı kadar kapanamıyorlar. Fb madem bu kadar iyiydi avrupa deplasmanlarında eline verdiler tornavida bile kendi evinde kayseriden daha çok zorlamıştır

Bize gelince hepsi bir yerini yırtar Çanakkale geçilmez oynar bunlara gelince ne pres ne baskı kale önünde paslaşmalar hatalı pasla asist yapmalar sonra da süper fb şöyle böyle pazara görecez süper fb yi karaktersiz anadolu takımları

Kayseri dna'sı nedeniyle parayı önde tutar bu yüzden kayseriye laf söylemem umarım bi taraflarından çıkar.
Cengiz'in yaptığı vuruşu bizim takımda nerden baksan 6-7 futbolcu yapabilecek kapasitedeyken neden yapmıyorlar yarım saattir bunu düşünüyorum.

Ya hadi Allah aşkına böyle goller yener mi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri ilk yarida 2 dakika baskı kurdu gibi olmuştu onda da hasan ali 2 dk yerde yatip oyunu soğuttu. Sonra dışarı çıkıp hemen girdi oyuna.

bu sene bunlara puan kaybettirmezler
şikeyle şamp olurlar

Sen niye böylesin ya. Söyle bilelimniye ısrarla gelip gelip kendi oyuncumuzu boklama derdindesin. Kerem sağ köşeden soktu izlemedin heralde.
Sonra forvet oyuncusu ile kanat oyuncusunu kıyaslayacak kadar dünyanda ne oldu bilelim. O beğenmediğin kerem fenere sokarken batshuayi kale önünden dışarı atmakla meşguldü
kereme kötü mü dedim ben , şut çekmeyi bilmiyor . bilse zaten bizde oynamaz. kendi oyuncumu bokluyorum var mı . sizin gibi herşeye mükemmel deyip görmezden mi gelelim. bu kadar ciddiye almayın ya , az gevşeyin biraz takılmayın boşverin

maç başladığı anda attamah ve jartal direk belli ettiler ne için sahada olduklarını. Gülerek izledim bu ikisini

Dogrusu bu abicim bu paragoz anadolu baskanlarini etrafina toplayip mamalayacaksin sonra gidip her anadolu deplasmaninda elini kolunu sallaya sallaya kazanacaksin

Sucmu hayir ama akilli is eger bu devam ederse bu sene fener sampiyon olur cunku anadolu maclari derbilerden daha onemli bu kayseri bize kopek gibi oynadi

Simdi sivas kopek gibi oynucak

Geri
Üst Alt