⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Okan sağolsun fark atılacak maçı 0-0 a bağladı rezillik gerçekten rezillik yönetim de hala desin hakemler cici hakemler çiçek adam ceza sahası içinde yumruk attı çağırmadılar ya

Herhalde maçtan önce anlaşmışlar. Bu kaos ortamında tatlı tatlı maçı biterelim diye. Okan’ın istediği gibi bitti maç, ben mutsuz olduğunu düşünmüyorum. O yüzden şunu yapsaydın, bunu yapsaydın demeye gerek yok. İnş bu iki puanı aramayız

Yazık, bu kadar kötü fb'yi bulmuşken yenemedik. Icardi ve Ziyech ile 86 dk 9 kişi oynadık, hoca da bön bön baktı. Bir de Icardi'yi çıkarmadı oyundan, vallahi pes. Yani şu maçta 1 puana sevinmek mi lazım, herifler isabetli şut bile atmadı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem net beraberliğe oynattı, penaltı vermemeler, ani başlamaya izin vermemeler, saçma sapan kartlar oyun durdurmalar.
Ne şiş yansın ne kebap oyunu oynattı, biz 2 puan kaybettik ancak Kadıköy deplasmanı her halükarda deplasmandır, 1 puan kötünün iyisidir.

Çok yorgun bizim takım, 6 eleme, 6 ŞL maçı 17 lig maçı derken neredeyse 30 maç kolay değil.
Transferler geç geldi sezon erken açıldı, Ligde iyi durumdayız 17 maç sonunda, bu hakemlerle iyi bile gidiyoruz

Febeliler deli gibi seviniyordur simdi

Neyse icerde 1-0 yendigimiz anda 2li averaj da bizde haha

Şu ndombele halil bakambu icardili takım 5 dakika daha oynasa kendi kendimize yerdik herhalde bi tane
Evet, maç +5 daha uzasa yenilirdik, ndombele girdiği gibi maçın içine sıçtı hele o geri koşmaması yok mu. Bu adamı kadroyu bırak tesislere bile almam, rezil herif.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derbide şut sayıları...

Fenerbahçe: 0/6
Galatasaray: 1/8

İcardi artık dinlenebilir yada gitsin tatilini yapsın gelsin. Biz eski icardi yi geri istiyoruz...

Sabaha kadar oynansa mener gol atamaz, bizimkilerde üretemiyor. Gecen sene sampiyon olduk buda takimin cok istekli olmasindandi. 2 senedir akillica bi oyun yok.

fb deplasmanında 1 puan iyidir win olarak bakılmalı

evımızde nasılsa yeneriz
feneri bugün bitirebilirdik - bitirmedik.

nedenii anlamış değilim - b kadar motive olmamış bir takım izlememiştim kadıköyde - oyundan bahsetmiyorum motivasyon 0dı

kupa macinda torreira demirbay kaan üclüsp olmali, önede kerem bakambu tete

Geri
Üst Alt