Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.749
- 1.780
- 1.028
Cobra filmini bildiğin için artik bu forumda favori üyem sensin AzizimKobra abim futbol bilginden faydalanmak benim için büyük bir onur, Barış Alper Kale dede oynar abim, stallonemmm![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cobra filmini bildiğin için artik bu forumda favori üyem sensin AzizimKobra abim futbol bilginden faydalanmak benim için büyük bir onur, Barış Alper Kale dede oynar abim, stallonemmm![]()
Artık 1950 Mercury mle bir tur atabilirsin dostumCobra filmini bildiğin için artik bu forumda favori üyem sensin Azizim![]()
Şampiyonluk geldiğinde mayis'da Mercury'yi havanladırmak şart olurArtık 1950 Mercury mle bir tur atabilirsin dostum![]()
İnşallah. Yoksa aynı şeyleri yaparak yenmemiz zor. Çok iyi verkaç yapıyorlar ve bi kaç oyuncuları çok formdaHocam taktigiyle dövecektir febeyi
Saplar geliriz. Zayıf rakibimize acımayız. Kardeşler ve O. Buruk dahi buna engel olamaz.
Kendilerine karsi yatan rakipler ve köyferansta ki takimlara benzemeyizİnşallah. Yoksa aynı şeyleri yaparak yenmemiz zor. Çok iyi verkaç yapıyorlar ve bi kaç oyuncuları çok formda
Ziyech kanat oynamak istiyor olabilir, ama bu kadar kilit pas atacak oyuncu eksikliğimiz varken kaleden uzaklaştırıp, Icardi’nin, Kerem’in önüne yuvarlayıp, onları kaleciyle karşı karşıya bırakacak paslardan ve ayrıca kendisine daha fazla şut imkanı yaratabileceği pozisyonlardan uzaklaştırmak mantıksız geliyor.İyi de rtaşım ısrarla sağ kanatta oynatıyor Okan Hoca Ziyech'i. Üstelik bu kadar 10 numara sıkıntımız varken neden orada düşünmüyor? Veya orda daha faydalı olurum diye kendisi talepte bulunmuyor mu acaba
Ziyech kanat oynamak istiyor olabilir, ama bu kadar kilit pas atacak oyuncu eksikliğimiz varken kaleden uzaklaştırıp, Icardi’nin, Kerem’in önüne yuvarlayıp, onları kaleciyle karşı karşıya bırakacak paslardan ve ayrıca kendisine daha fazla şut imkanı yaratabileceği pozisyonlardan uzaklaştırmak mantıksız geliyor.
Geçen sezon güveniyordum ama bu sezon güven vermedi hocamız. Ben takıma güveniyorum. Feneri yeneriz.okan buruk kadar derbi kazanabilen hoca bu zamana kadar görmemişsindir renktaş
Bu sene fitim oynanmasada olur.Beraberliğe fit miyiz
Avcı faktörü. Avcı yendi ts değil. Jesusu da tokatlamıştı.Kendilerine karsi yatan rakipler ve köyferansta ki takimlara benzemeyiz
Görduk geberik ts napti
Ee okan hocam gecen sezon tokat manyagi yapmadimi hesusu? Ismaili de tokatlarAvcı faktörü. Avcı yendi ts değil. Jesusu da tokatlamıştı.