⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Zahayi 11e yazmayan hesapları ciddiye almaya gerek yok

bu macta enazından 1 puan almalıyız,bitiricilik sorunumuz ve hakemleri düşününce en iyi senaryo bu gibi

1-1 veya 1-2 veya 1-3

Kanka bunun gibi bisey olmus

IMG_1548.webp

———Nando————
Boey—-Nelson—-Apo——Barış——-
———Kaan———-Lucas—————
—Ziyech——-Demirbay————Kerem
——————İcardi————————

Derbiye uygun güçlü orta sahalı bi kadro bu kadroyla çıkarsak 1 puan alabiliriz

———Nando————
———Kaan———-Lucas—————
—Ziyech——-Demirbay————Kerem
——————İcardi————————

Derbiye uygun güçlü orta sahalı bi kadro bu kadroyla çıkarsak 1 puan alabiliriz

Zaha ya bostan korkuluğu olsun diye mi eşek yüküyle para saydık r’daş bu maçta oynamayacaksa devre arası gidebilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Golcardi
Zaha-Kerem-Ziyek/Tete
Toreyra-Kaan/Demirbay
Baris-Apo-Nelson/Kaan-Boey

---------------Nando------------------
———Kaan———-Lucas—————
—Ziyech——-Mertens————Zaha
——————İcardi————————

Davinson bu maçta en önemli oyunculardan biri olabilirdi. Fenerde oyunu Dzeko üzerinden kuruyorlar. Davinson adım attırmazdı. Nelson un takip edebileceğini sanmıyorum.

Bir sürü yorum/analiz videosu izledim ve çıkardığım sonuç: ben kesinlikle futboldan anlamıyorum. :)

Fener'in sol kanadına öyle bir methiyeler düzülüyor ki sanırsın Davies-Sane ikilisi.

Zymanski değil Toni Kroos, İrfancan değil Messi.

Yahu ben mi bir şey kaçırıyorum, bu oyuncular önlerini 5er metre açan dandik anadolu takımlarına bir kaç iş yaptılar o kadar.

Atıyorum 20 maç yaptılarsa 4-5 tane eli ayağı düzgün takımla oynamışlardır, zaten o maçlarda sorun yaşadılar hep.

Kayseri maçında da uydurma penaltı verilmese idi, yine puan kaybedeceklerdi. Daha sezon başındaki A.gücü ve Alanya maçlarında da verilen var kararlarını gördük.

Vallahi ben adamların kadrosuna bakıyorum, zerre çekinmiyorum.

Ha sonuçta derbidir, ayrıca deplasmanda oynanıyor, yenilebiliriz tabiki ama bana göre gs FB'den en az 2 gömlek daha kaliteli bir takımdır.

Fb'in burada kuracağı tek üstünlük, seyirci baskısı sebebiyle hakem grubunu arkalarına alarak kuracakları iğrenç üstünlük olabilir.

Onun dışında yine söylüyorum, bu maçın ne olacağının kararını fb değil biz (hoca ve oyuncular) vereceğiz.

Okan hoca rakibe göre hazırlanmış, oyuncular da en az bayern-manu maçları kadar hırslı ve konsantre olursa kazanırız. Olmazsa kazanamayız.

Karşımızda tek kozu ev sahibi avantajına sahip olması ve hakemlerden gelecek destek olan, en ufak ters gidişte panik olacak stres içinde düşük profile sahip bir teknik direktörü olan bir takım olacak.

Kısacası Fb'in ne olduğu değil, bizim ne olacağımız önemli.

VAR'ıda ayarlamışlar hayırlı olsun

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu maç üç sonuca da açık doğal olarak

ama daha maç önünden bu kadar korkulması çok garip

tamam son 2 maçta özellikle icddi bir düşüşümüz var da bu maç derbi maçı ve biz son 1.5 senede takımımzın büyük maç performansını biliyoruz

hocaya da takıma da bu kadar güvenmemek garip

bir yandan da kadrolar arası uçurum yokken derbilere underdıg oalrak gitmek bana hep avantajlı gelmiştir

bu yüzden fener favori havasını olumlu buluyorum

Geri
Üst Alt