Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan 40 metreyi hızlı şekilde 2 defa koşsun nefes nefese kalır maç boyu yatışa geçerIrfanın driplingi var yav asıl cengizde yok bence
@Umut Işık
Mizah mi lan bu. Sen kuş çıktın diye bende mi kuş olucamSana yapılan mizahı şikayet etmek sana yakıştı mı reis?
Mizah tabii ki ama anlaşılan sana mizah yapmayı ben bırakayımMizah mi lan bu. Sen kuş çıktın diye bende mi kuş olucam
Çok gitgelli bir oyun beklemiyorum pek öyle olursa bize yarar zaten.İrfan 40 metreyi hızlı şekilde 2 defa koşsun nefes nefese kalır maç boyu yatışa geçer
Fb ye oy attigini halı altinami supermeye çalısıyorsun ulan dedemle ugrasarak haMizah tabii ki ama anlaşılan sana mizah yapmayı ben bırakayım![]()
Mizah yapmadımMizah tabii ki ama anlaşılan sana mizah yapmayı ben bırakayım![]()
O korumaya çalıştığın Barış deden sana diğer konuda laf atıyoFb ye oy attigini halı altinami supermeye çalısıyorsun ulan dedemle ugrasarak ha
Senin dediğine inanırım kanks..Mizah yapmadım
Biz hep koruduklarımızdan hançer yedik zaten sayın durmazO korumaya çalıştığın Barış deden sana diğer konuda laf atıyo
Senin dediğine inanırım kanks..
Önce kosabilsin. Sonra atar zatenGol at o zaman babuşko