⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Ertan güvenilirdir. Nelson'un oynaması güzel

1703426562689.webp

Ertan güvenilirdir. Nelson'un oynaması güzel

Hocamız macera aramazsa alır geliriz. Benim için günün özeti bu. Yapılacak şey çok basit. Fenerin arka tarafı yol geçen hanı. Presle baskiya izin vermeyeceksin. Kreatif oyuncularınla işi bitireceksin. Uzaktan Ziyech yazar bu sakar livakovice musade edersek sut çekmesine. Kerem 10 no sevdası Zaha yedek fantezisi maçı bilinmeze götürür. Umarım macera aramazsın hocam

Yaklaşık 45-50 dakika sonra ilk 11'imizi göreceğiz. Heyecan o andan sonra katlanarak artacaktır.

Bunu yöneticiler görüyor abi. Müdahale etsinler. Böyle saçmalık mı olur abi? Milletin sağlığı ile oynamayın şerefsizler.

Bunu yöneticiler görüyor abi. Müdahale etsinler. Böyle saçmalık mı olur abi? Milletin sağlığı ile oynamayın şerefsizler.
Cozum buda değil tam olarak. Biz hep pasif kalıyoruz. Sen kendi sahanda daha kötüsünü yapacaksın ki birdahakine iki defa düşünsünler. Biz anca centilmen oluruz.

Siz Galatasaray gibi oynarsanız bu maçı kazanırsınız. Bayern ve Manchester deplasmanlarında oynadığınız oyunun yarısını dahi oynasanız karşınızda duramazlar. Kerem ve İcardi uyumuna, Torreira Boey ve Barışın enerjisine çok güveniyorum. Durup durup maç alabilecek bir Hakim Ziyech ile Wilfried Zaha ona keza. Allah yardımcımız olsun hiç bunalmaya kasmaya gerek yok
20231224_144216.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlarda Muslera yok. Sacha Boey yok. Davinson Sanchez yok. Abdülkerim yok. Nelsson yok. Barış Alper yok. Lucas Torreira yok. Kaan Ayhan yok. Ndombele veya Demirbay yok. Kerem Aktürkoğlu yok. Hakim Ziyech yok. Wilfried Zaha yok. Dries Mertens yok. Mauro İcardi yok. Ama daha da önemlisi onlarda Okan Buruk gibi bir teknik adam yok. Biz kazanacağız ve çok kolay olacak. Saldır Galatasaray
InCollage_20231224_000834792.webp

Kadıköy deplasmanı. Benim için çocuklukta çok stresliydi ama yaklaşık 12 senedir normal bir maçmış gibi bir izlenimle izliyorum. 4 sezondur kurduğumuz dominasyon herkesin malumu. İcardi, Ziyech, Kerem ve Zaha inanılmaz isimler. Arkalarında Torreira ve Kaan/Demirbay ikilisi ile beslenecekler. Boey ve Barış kenarları yara yara gidecek. Sanchez ve Abdülkerim ise kuş uçurmayacak. Tarihi bir Derbi olacak ve kazanacağız Haydi Aslanlar
InCollage_20231223_235342434.webp

Geri
Üst Alt