Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.144
- 72.774
- 5.188
bayern depindeki oyunu oynayalım çok rahat 3leriz ama bu aralar topçular güven vermiyor bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha gol atacak bugünEvet Zaha olmasın geçen maç süperdik çünkü
Bence de polemikler bitsin kavga başlasınŞu kadrolar belli olsunda polemikler ortadan kalksin
bayern depindeki oyunu oynayalım çok rahat 3leriz ama bu aralar topçular güven vermiyor bana
Zaha bir ara Kerem'den daha iyi dönüyordu geriye orası doğru ama sonra bir daha sakatlanınca o da dönmemeye başladı. Tete'nin 11 olduğu maçları da biliyoruz zurna bir arkadaşımız maalesef.Sakatsa kadroda ne işi var ya. Ben bu sakatlık işlerine pek inanmıyorum, Icardi'nin en azından gözle görülür sargıları falan var da Zaha - Ziyech neden oynatılmıyor denmesin diye bir sakatlık hikayesi uyduruluyor gibime geliyor
Kerem daha çok defansif zafiyet yaratıyor bana kalırsa
Sonradan giren oyuncuların bir şey yapması çok zor. Tete'den de bu yüzden doğru düzgün verim alamıyoruz. Neyse bakalım nolacak
ilk 11 açıklansın da okan buruka saydıralım diye bekleyen gs taraftarı :Az daha sabir, gelir az sonra ilk 11
ilk 11 açıklansın da okan buruka saydıralım diye bekleyen gs taraftarı :
Öyle olursa çimlere gömeriz çıkamazlar en az 4 farkla.bayern depindeki oyunu oynayalım çok rahat 3leriz ama bu aralar topçular güven vermiyor bana
Dün belli oldu renkdaş zaten. Nelson saçmalamasın diye dua etmek tek çaremizSanchez 11de haberini böyle bekliyorum sabahtan beri![]()