⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Fbnin looserligini kücümseme
Hakem destegine ragmen kazanamiyorlar

Biz de hakemi yeniyoruz demi winnerliğimizle

Abi bi hakem kazanmanı istemiyorsa kazanamazsın bu kdr basit yaw

biri çekip vurmalı herhalde bu adamları başka türlü hastalıklı düşüncelerden vazgeçilmeyecek

Biz de hakemi yeniyoruz demi winnerliğimizle

Abi bi hakem kazanmanı istemiyorsa kazanamazsın bu kdr basit yaw

biri çekip vurmalı herhalde bu adamları başka türlü hastalıklı düşüncelerden vazgeçilmeyecek
Aynen öyle
Futbol Türkiyede Galatasaraya karsi oynanan bir oyundur
Elin avusturulyalisi bile görüyor bunu
Ona ragmen durduramiyorlar cogu zaman

Ziyech’i sağ kanatta ziyan ediyoruz.

kendisi orayı tercih ediyor muhtemelen ama kanatlara barış ve kerem gibi iki koşucu atacaksak göbekte ziyech gibi topa basıp koşulara cevap veren pasları atacak birine ihtiyaç olacaktır

göbekten delinmemek için de şu iki şeyi yapmak lazım

ön prese bundan önce ikili forvet gibi gönderdiğimiz 10 numaramızı bu kez göndermeyeceğiz ve barış ve keremin ekstra baskısını isteyeceğiz

ikincisi de ziyech ile konuşup 60 dk elinden gelenden fazlasyla mücadele edip pili bitene kadar durmamasını isteyeceğiz

Ben bu camianin taraftar profilini gercekten cozemiyorum tahsillisi genci yaslisi hepsi acaip bu fener camiasinin

Fredin kartini buyuttuler buyuttuler sahadan uzaklastilar maca cikmayin diye kampanya yapma noktasina gelmisler

Bizde Toreria ayni sekil kart gorse biz ne yapardik tabiki uzulur tepki verirdik ama 3 gun sonra mac var birakin mac oynansin elde kim varsa cikalim sonra itirazini yaparsin TFF ye tepki veirrsiniz derdim

Bir derbiden once futbolcun kufur etmisken halen gerizekalica oyuncuyu savunup sahadan uzakalasmak kadar aptalca bir is yok

———Icardi———
Zaha-Demirbay-Ziyech
——Kaan-Torreira——
BAY-Abdül-Sanchez-Boey
———Muslera———

Buna ne dersiniz

sol bek büyük sikinti

Ben bu camianin taraftar profilini gercekten cozemiyorum tahsillisi genci yaslisi hepsi acaip bu fener camiasinin

Fredin kartini buyuttuler buyuttuler sahadan uzaklastilar maca cikmayin diye kampanya yapma noktasina gelmisler

Bizde Toreria ayni sekil kart gorse biz ne yapardik tabiki uzulur tepki verirdik ama 3 gun sonra mac var birakin mac oynansin elde kim varsa cikalim sonra itirazini yaparsin TFF ye tepki veirrsiniz derdim

Bir derbiden once futbolcun kufur etmisken halen gerizekalica oyuncuyu savunup sahadan uzakalasmak kadar aptalca bir is yok
kendilerine düşman yaratmayı seviyorlar
keza iyi giderken düşman yaratıp tökezliyorlar sağolsunlar

Son 2 maçtan sonra astrodan bile ümidi kestim.ilk nedeni okan buruk,sonra futbolcular ve icardinin fiziği

Ne kadro çıkar eder bilmiyorum da barış ve kerem ilk 11 oynar.

Geçen sene ikiside karısı yapmış feneri. Her pozisyonda içinden geçmişler osayiyle ferdinin

Hele kadıköydeki maçta barış forvet haliyle 3lü stoperleri birbirine vurdurmuş 😃

Geri
Üst Alt