⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
bak bu konuda farklı düşünüyoruz

barış gibi keremin oyununun çeşitlenmesi gibi etkileri olmadı desek yalan olur

ama çok test edebileceğimiz oyuncumuz da olmadı açıkçası
Yeni yeni riskler alıyor o da el mecbur angelino sözleşmesi uzamasin diye. Kerem konusu farklı bence. O çocuk kendi çok hırslı. Okan forvetlerden çok iyi verim alır deniyordu mesela ama İcardi hariç alınan verim yok bence o da İcardi yani bir zahmet verim alınsın. Ne bakambu ne halil ne seferovic vs verim alamadık forvetlerden de. Rakibi iyi analiz ettiğini düşünüyorum ama inşallah özgüven patlaması yasamiyordur. Geçen sene hocanin daha fazla efor harcadığını düşünüyorum. El mahkum birşeyleri ispat etmek istiyordu. Bu sene ise nasilds geçen sene yaptim yine yaparım rahatlığı var gibi. Üzerine koymazsan hayat bir anda seni 3-4 sene önceye geri götürür kimse gözünün yaşına bakmaz

Yacine Adli nasil olur acaba baya gözden düşmüş hiç oynatmıyorlar. Ama baya temposuz duruyor ve arap kökenli neyse vazgeçtim

Valla beyler linclemeyin ama bu mac icin hic iyi hislere sahib degilim. Formsuzluk (genel olarak) özellikle Icardi, muhtemelen Sanchez (cok önemli), Ziyech yok, Zaha soru isareti. Sol bek de yok, büyük sikinti yav. Umarim yanilirim.

Arda kardesler ne ya? Arda 1, mete 2. Bu herifler ligin en kotu hakemleri ve adam fb galatasaray macina ataniyor. O taraftar ana avrat kufur edecek bu herife bu da gordugunu calamayacak bizim lehimize. Fenerin lehine tabi hemen calacak. Isimiz gercekten zor.

Maalesef Davinson yerine Nelsson koymak oyunumuzu çok kötü etkiliyor

Nelsson satmayacaktır ama orta saha ile savunma arası kopukluk kaçınılmaz bu maç

Umarım Kaan Ayhan ekstra oynar

stoperde nelsson ortada kaan olmalı bence. forvetlerinin iş yapacağını sanmıyorum orta alanı tutarsak yeter

Ön alan presi olmayacaksa ilk 11 baslayabilir ama zannetmiyorum

Bayern deplasmanina ciktigimiz ilk 11’i bekliyorum
Nevzat, Rodop tipi yönetim yanlısı muhabirler kolpalıyor. O yüzden GS dışı bir kaynak daha doğru istihbarat alıyor bence. Mehmet Özcan da kolpacıdır ama yönetim borazanı değil. O da Ndombele oynayacak diyor

Muslera
Boey Kaan Apo Barış
Torreira Ndombele
Ziyech Mertens Zaha
Icardi

Barış Yurduseven Ndombele 11'de diyor.

tapatalk_-631647256_362x205.webp

Geri
Üst Alt