- 20 Mayıs 2019
- 10.525
- 10.057
- 1.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni yeni riskler alıyor o da el mecbur angelino sözleşmesi uzamasin diye. Kerem konusu farklı bence. O çocuk kendi çok hırslı. Okan forvetlerden çok iyi verim alır deniyordu mesela ama İcardi hariç alınan verim yok bence o da İcardi yani bir zahmet verim alınsın. Ne bakambu ne halil ne seferovic vs verim alamadık forvetlerden de. Rakibi iyi analiz ettiğini düşünüyorum ama inşallah özgüven patlaması yasamiyordur. Geçen sene hocanin daha fazla efor harcadığını düşünüyorum. El mahkum birşeyleri ispat etmek istiyordu. Bu sene ise nasilds geçen sene yaptim yine yaparım rahatlığı var gibi. Üzerine koymazsan hayat bir anda seni 3-4 sene önceye geri götürür kimse gözünün yaşına bakmazbak bu konuda farklı düşünüyoruz
barış gibi keremin oyununun çeşitlenmesi gibi etkileri olmadı desek yalan olur
ama çok test edebileceğimiz oyuncumuz da olmadı açıkçası
Dortmundan gelen çocuğu da göremedik vallaEyüp Aydin bi oynasa da görsek yav, bitirdik adami
Allah göstermesinSinyor @Murat Durmaz sizlere açıklayacaktır
o varken bu konularda bana söz düşmez
Dortmundan gelen çocuğu da göremedik valla
Ndombele bir anda şu performansı veriyormuş bir de.Barış Yurduseven Ndombele 11'de diyor.
gol kaçırma makinasına dönüşecek ileri dörtlüMuslera
Boey Kaan Abdülkerim Baris
Torreira Demirbay
Tete Mertens Kerem
Icardi
Barış Yurduseven Ndombele 11'de diyor.
Nevzat, Rodop tipi yönetim yanlısı muhabirler kolpalıyor. O yüzden GS dışı bir kaynak daha doğru istihbarat alıyor bence. Mehmet Özcan da kolpacıdır ama yönetim borazanı değil. O da Ndombele oynayacak diyorÖn alan presi olmayacaksa ilk 11 baslayabilir ama zannetmiyorum
Bayern deplasmanina ciktigimiz ilk 11’i bekliyorum
Muslera
Boey Kaan Apo Barış
Torreira Ndombele
Ziyech Mertens Zaha
Icardi