⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Totem mi yapılıyor yeniliriz diyen çok kişi var

Ndombele şu maçta 60 dk top oynasa perişan ederiz ama adam tam bir gamsız. Adamını takip bile etmez 5. Dakika.

Fenerin orta sahası zayıf olacak net olarak 3 orta sahayla çıkmak lazım eğer 2'ye düşürürsek bu sefer fener dengeler maçı kazanacaksak bu merkezden geçecek.

Torreira - Kaan
Demirbay

Kaani en son subattaki trabzon macinda begendim,bi daha da beğenmedim ortasahada.

İki takımda feci bir düşüşte aslında ama ligin kalitesi yerle bir olduğu için pek fark etmiyor.

febe ev sahibi olduğu için bir adım önde görüyorum. İki takımda temkinli başlar belki de tek gol belirleyici olur diye düşünmekteyim.

Ferdinin kanadi otoban olabilir Baris oranin adamı değil defansi biraz sıkıntılı çünkü alışık değil. Önüne Zaha yi koymak saçma olur.

İki takımda feci bir düşüşte aslında ama ligin kalitesi yerle bir olduğu için pek fark etmiyor.

febe ev sahibi olduğu için bir adım önde görüyorum. İki takımda temkinli başlar belki de tek gol belirleyici olur diye düşünmekteyim.

Ferdinin kanadi otoban olabilir Baris oranin adamı değil defansi biraz sıkıntılı çünkü alışık değil. Önüne Zaha yi koymak saçma olur.

barış bek oynarsa ferdi ile ters kanatta oynamış oluyorlar rengim

hocanın kaan abdül torreira ndombele saçmalığını yapacağını hiç sanmıyorum bu maç

nelsson kat kat daha iyi kaandan stoperde zaten

Fenerin orta sahası zayıf olacak net olarak 3 orta sahayla çıkmak lazım eğer 2'ye düşürürsek bu sefer fener dengeler maçı kazanacaksak bu merkezden geçecek.

Torreira - Kaan
Demirbay

Fener'in yedekte oyuna girecek orta sahasi yok.
Dzeko ve Irfan baslarsa Cengiz ve Batshuayi hamle gücü olur hücumda.
Baska katki yapacak oyunculari yok gibi.

Oliveira'nin eksikligine ragmen hamle gücümüz daha yüksek görünüyor. Ziyech, Sanchez ve Zaha gibi yabanci oyuncularda son durumun ne oldugunu sakladiklari icin kadrolar aciklaninca görecegiz anca...

Nedense pek umurumda değil bu maç ya niye böyle oldu. Herhalde takıma çok güveniyorum bir de bu sene ManU ve Bayern maçlarının heyecanını yaşayınca ne bilim fener fıs kalıyo biraz. inşallah yeneriz.

Rahat olun, yapay zekadan tiyo aldim
Screenshot_2023-12-23-02-55-33-340_com.opera.browser.webp

Sokan hocam bu sokuklara sokmak icin dakikalari sayiyordur süphesiz.

Korkmayin titreyin kodumun sikecileri.

Geri
Üst Alt