- 3 Haziran 2015
- 56.731
- 65.864
- 4.143
Yapay Zeka dövülmekten korkmuş gibi rdasRahat olun, yapay zekadan tiyo aldimEkli dosyayı görüntüle 228806
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapay Zeka dövülmekten korkmuş gibi rdasRahat olun, yapay zekadan tiyo aldimEkli dosyayı görüntüle 228806
Malum Halil umut meler olayından sonra derbi için kesin bizim maça arda kardeşleri verirler demiştim. Arda kardeşler,Atilla karaoğlan,Mete Kalkavan bence şuan en kötü hakemler yine yaptılar yapacaklarını..Arda kardesler ne ya? Arda 1, mete 2. Bu herifler ligin en kotu hakemleri ve adam fb galatasaray macina ataniyor. O taraftar ana avrat kufur edecek bu herife bu da gordugunu calamayacak bizim lehimize. Fenerin lehine tabi hemen calacak. Isimiz gercekten zor.
Benim hiç bu kadar ümitsiz olduğum bi derbi
olmamisti
Geçen sene 2 maçta da oynadı diye hatırlıyorumDanimarkalı semih kaya oynarsa yenilir oynamazsa kazanırız.
Dediğin gibi işte geçen sene .. şuan arada dağlar kadar fark var. Oynamadikca iyice kötüye gitmeye başladı.Geçen sene 2 maçta da oynadı diye hatırlıyorum![]()
onla alakası yok ya. oyuncular formsuz ve sakatlanıp duruyor. 1 maça çıksa diğer antrenmanı pas geçiyorlar. zaha ve ziyech su ana kadar bu konuda hayal kırıklığı.Hayalimdeki kadro hep böyleydi;
Icardi
Zaha - Ziyech - Tete
Torreira - Ndombele
Angelino - Apo - Sanchez - Boey
Muslera.
Yerli kuralı olmayasaydı keşke. Sırf Türk oynatmak için takım uyumu sağlayamadık.
Takım uyumu da önemli usta. Bayern deplasmanında iyi oynayan bir Angelino vardı, ertesi lig maçında yerli kuralından dolayı Kazımcan oynadı. 45. dakikada çıkardı Okan hoca.onla alakası yok ya. oyuncular formsuz ve sakatlanıp duruyor. 1 maça çıksa diğer antrenmanı pas geçiyorlar. zaha ve ziyech su ana kadar bu konuda hayal kırıklığı.
oda var tabi ama sahadaki oyuncuları ezbere yazamadığımız bir sezon oluyor. özellikle ileri hattı sürekli değiştirerek oynamamız oralardaki saçmalamalarımıza en büyük etken bana kalırsa. geçen sene ezbere yazabiliyoduk kadroyu şimdi ise yapamıyoruz onu. iyi oyun dediğin gibi birbirini tanıyan sürekli aynı ekiple oynayan oyuncularla çıkıyor. ama bu teknik bir müdahale değil oyuncuların sürekli sakatlanması ve formlarının yükselmemesi kaynaklı.Takım uyumu da önemli usta. Bayern deplasmanında iyi oynayan bir Angelino vardı, ertesi lig maçında yerli kuralından dolayı Kazımcan oynadı. 45. dakikada çıkardı Okan hoca.
Zaha ile Angelino kaç dakika birlikte oynadı mesela, yeri geldiğinde birbilerine bakmadan koşu yaptıklarını anlamaları gerekiyor.
Katılıyorum böyle soylememizin sebebi de takımın dalgali oyunu. Misal sende Bayern maçlarını örnek vermişsin. Bayern maçında oyuncuların istediğinde ne yapabildiğini gördük. Karagümrük ve Pendik maçlarında da istemediklerinde ne yapabildiklerini de gördük. İkisi arasinda dağlar kadar fark var ve resmen maç seçtikleri için dalgalı bir performansimiz var. Şampiyon olan takimlarin az çok taban performansi bir yere sabitlenir. Bizde şuanda o taban performans cok aşağılarda. İster istemez de maç sonucunu kestiremiyoruz. Çünkü içimizden Bayern maçındaki gibi oynarsak çok rahat yeneriz diyoruz. Ama içimizdeki diğer ses ulan son Karagümrük maçındaki gibi oynarsak ecel terleri dökeriz dedirtiyor. İki ucu boklu değnekher sonuca açık bir maç bence. okan'ın büyük maçlara iyi hazırlanması, oyuncu kaliteside kendini sahada gösterirse kazanırız diye düşünüyorum. okan geldiğinden beri tek kötü derbimiz dolmabahcedeki bjk maçıydı sanırım. içerde oynadığımız bjk maçıda son 15 20dk zorlanmıştık. o dönem skoru bulup koruyamamanın etkenleri de vardı. hatırlarsınız kerem in 2.golü bulacağız diye hızlı kullandığı bir kornerde son dk golü yemiş beraberlikle bitmişti maç (hangi maçtı hatırlamıyorum) bu vb maçların etkisini o içerdeki bjk maçında son 15dk geriye yaslanan bir gs izliyorduk.
bu sene aynı sey gecerli değil bence. bayern maçlarındaki konsantrasyonla oynayalım. ki yapabiliyoruz gördük bunu, farka gider maç.