Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Fener çöpü futbol falan oynamıyor. Kopardıkları bir tane zor maç yok. 7/24 övülen Fenerli topçuların bir halt olmadığını göreceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl liginde oynadığımız konsantre oynarsak fener çerez gibi gelirTakımın vaziyeti kötü. Geçen seneki o akışkan oyun da yok önde yapılan yanlış transferler sağolsun. Ben pek parlak bir oyun beklemiyorum. Beraberlik iyidir.
G E L I Y O R U Z ULAN
Davinson hk. haber yok mu rtaşlar
Davinson hakkinda nerede haber cikarsa paylasalim rtaşlar
Derbi sonucunu o belirleyecek
Oynamazsa derbiyi kazanma ihtimalimiz kalmiyor
G E L I Y O R U Z ULAN
Bu maçta Davinson Şahin beylere göre oynar bence kanks yavFener çöpü futbol falan oynamıyor. Kopardıkları bir tane zor maç yok. 7/24 övülen Fenerli topçuların bir halt olmadığını göreceğiz.
Sen gelecekten gelen biri olarak bilmiyorsan biz nereden bilelim?Davinson hk. haber yok mu rtaşlar
Nelsson oynasa da olur usta. Satılmış Anadolu takımlarının defans hattını yürüyerek geçek Ferdi balonu, Nelsson'u geçemez.Bu maçta Davinson Şahin beylere göre oynar bence kanks yav![]()
Sizin iş resmen 1 Şahin 1 Şahin'e gel beraber birbirimizi gaza getirelim hesabı değil mi reis yavNelsson oynasa da olur usta. Satılmış Anadolu takımlarının defans hattını yürüyerek geçek Ferdi balonu, Nelsson'u geçemez.
Maçtan sonra konuşalım bunları usta. Yazdım zaten bana sallayan arkadaşları.Sizin iş resmen 1 Şahin 1 Şahin'e gel beraber birbirimizi gaza getirelim hesabı değil mi reis yav![]()
Konuşalım reiste inşallah sen haklı çıkarsın.Ben biraz işin mizahındayım alınman beni az üzer reis yavMaçtan sonra konuşalım bunları usta. Yazdım zaten bana sallayan arkadaşları.