⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Valla benim 11 tahminim, Okan hoca 433 oynatmadigi icin:

Muslera
Boey Kaan Abdulkerim Baris
Torreira Kerem D.
Ziyech Kerem Zaha
Icardi

Baris'in arkasindaki acigi Kerem D. kapatir. Bu macta Kerem'in daha cok orta sahaya yardim edecegini dusunuyorum. Orada cetin mucadele olacaktir cunku.

Ama ben bu mac 433 cikardim

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Baris
Kaan
Torreira Ndombele
Ziyech Icardi Zaha

Ferdi'nin karşısında Ziyech oynatmayı doğru bulmuyorum. Orada Kerem-Zaha-Barış 3'lüsünden biri olmalı mutlaka.

Ferdi sürekli dripling yapan bir oyuncu. Kovalayan biri lazım ki etkili olamasın. Geçen sezon Rashica - Boey ikilisi sahadan silmişti Ferdi'yi. Driplinglerine izin veren Ziyech oynarsa sürekli sayısal avantaj kurarlar ve eşleşme problemleriyle uğraşırız maç boyu.

Şu sürekli olumlu olan ama hiç bi dedigi tutmayan üyeleri bu konudan uzak tutun.biri şimdi gol atacağız diye yazar.diğeri de fener atti,arda kardesler vara gidiyor falan yazar.iki ucu nazarlık değnek gibi bu ikisi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ferdi'nin karşısında Ziyech oynatmayı doğru bulmuyorum. Orada Kerem-Zaha-Barış 3'lüsünden biri olmalı mutlaka.

Ferdi sürekli dripling yapan bir oyuncu. Kovalayan biri lazım ki etkili olamasın. Geçen sezon Rashica - Boey ikilisi sahadan silmişti Ferdi'yi. Driplinglerine izin veren Ziyech oynarsa sürekli sayısal avantaj kurarlar ve eşleşme problemleriyle uğraşırız maç boyu.
Barış olsa sağ kanatta hem ferdi rahat çıkamaz hemde 1e1de üstünlük kurabilir.

Geri
Üst Alt