Mithat Şahinbey
Tecrübeli Üye
Usta muhtemelen videonun sonunda gelen kişi annesi. Onun yanında ana avrat küfür ediyor, çok büyük bir saygısızlık. Böyle tiplerden kimseye fayda gelmez usta.mithat sergenin pesini bırak dostum
Usta muhtemelen videonun sonunda gelen kişi annesi. Onun yanında ana avrat küfür ediyor, çok büyük bir saygısızlık. Böyle tiplerden kimseye fayda gelmez usta.mithat sergenin pesini bırak dostum
hayır forumdakı sergenın pesini bırakUsta muhtemelen videonun sonunda gelen kişi annesi. Onun yanında ana avrat küfür ediyor, çok büyük bir saygısızlık. Böyle tiplerden kimseye fayda gelmez usta.
dalga mı geçiyon yaw4-1 falan kazanabilir fb
Tamamen hissiyat, ytddalga mı geçiyon yaw
Ne oldu usta? Bahsettiğin üye hakkında herhangi bir alakalı mesajım olmadı.hayır forumdakı sergenın pesini bırak
Top oynadiklarini iddia eden yok zaten Mithat rdas. Konu bizim bir kaç haftadır düşüşte olmamız.Fener çöpü futbol falan oynamıyor. Kopardıkları bir tane zor maç yok. 7/24 övülen Fenerli topçuların bir halt olmadığını göreceğiz.
Haklısın usta. Bu maçı vites yükseltmek için değerlendirebiliriz umarım.Top oynadiklarini iddia eden yok zaten Mithat rdas. Konu bizim bir kaç haftadır düşüşte olmamız.
Şöyle bir avantajımız var. Bu sezon hem Manchester hem de Münih deplasmanında oldukça başarılı oynadık. O yönden „zorlu deplasman“ tabirini kabul etmiyorum çünkü takım gayet alışık. Münih’ten zorlu deplasman yok dünyada şu an.
Futbol kulübü değil suç şebekesi sanki. Kafaları paso illegal işlere çalışıyor
Detaylı bir analiz olmuş kuzuDeplasmanda daha iyi daha rahat oynuyoruz beyler, bu net
Detaylı bir analiz olmuş kuzu
Zaha, icardi ve ziyech artık gerekeni yapmalılarrakip top oynamıyor deyince top oynamıyor olmuyor
aynı şekilde biz bittik denilince bitmiyoruz
özellikle derbiler çoğu zaman genel trendin dışında performans gösterebilinen maçlar oluyor
yarın okan hoca ve takımın ağır toplarına çok is düşüyor
gerekeni yapmalarını bekliyoruz