Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.091
- 10.490
- 1.303
Takımın son hali çok can sıkıcıydı umarım şaşırtırlar bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle yok. Önce tüylerini yolacagizTüh ben yakalandım siz devam edin![]()
Bu sefer kuzenimi arıyom Maltepe'de yaşayan Bakırköy'den kaçmış 30-40 yaş arası diye belirteyim o da seni bulsun..Öyle yok. Önce tüylerini yolacagiz
Bakirkoy en sevdiğim yer. Gelsin misafirim olsunBu sefer kuzenimi arıyom Maltepe'de yaşayan Bakırköy'den kaçmış 30-40 yaş arası diye belirteyim o da seni bulsun..
Raat ol hocam bize vitesimizi rakibe göre ayarlıyoruz, feneri tokatlar geçerizTakımın son hali çok can sıkıcıydı umarım şaşırtırlar bizi
Kendimizi kandirmayalimRaat ol hocam bize vitesimizi rakibe göre ayarlıyoruz, feneri tokatlar geçeriz
Seni korkutan nedir , ismail kartal mi fenerbahce kadrosu muKendimizi kandirmayalim
Okan burukun bazı inatlari. Beraberliğe sevinirimSeni korkutan nedir , ismail kartal mi fenerbahce kadrosu mu
Bundan korkmuyom da buna şampiyonluk verirlerse 1-2 ay futboldan uzak takılırızSeni korkutan nedir , ismail kartal mi fenerbahce kadrosu mu
Süper kupa maçına bile zor diyorlar.Davinson kesin yok mu ya? Hiç mi yok gerçekten?
Birak bu ayakları, senin Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Taylan Antalyayi ovmenden anlamaliydim kanarya oldugunuBundan korkmuyom da buna şampiyonluk verirlerse 1-2 ay futboldan uzak takılırız
![]()
Okan hocamin geçen seneki fener maçlarına bak sonra tekrar gelOkan burukun bazı inatlari. Beraberliğe sevinirim
Kanarya olmadığımı 1 gece ansızın atacağım 1 fotoğrafla kanıtlayacamBirak bu ayakları, senin Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Taylan Antalyayi ovmenden anlamaliydim kanarya oldugunu
Buna hazır değilimKanarya olmadığımı 1 gece ansızın atacağım 1 fotoğrafla kanıtlayacam![]()
Tekrar aynı bölgeden sakatlanırsa bu sefer 2 ay olmaz en erken Mart başına doğru döner.bence davinson oynayacak
haberler yem