- 6 Eylül 2014
- 93.154
- 64.112
- 4.488
Suna şampiyonluk vermek Bülent Ersoy la evlenmek gibi birşey olurBundan korkmuyom da buna şampiyonluk verirlerse 1-2 ay futboldan uzak takılırız
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suna şampiyonluk vermek Bülent Ersoy la evlenmek gibi birşey olurBundan korkmuyom da buna şampiyonluk verirlerse 1-2 ay futboldan uzak takılırız
![]()
Mazi olmuş şeyleri söylemeyi bırakıp günümüzün gerçekleriyle yuzleselim Mehmet beyOkan hocamin geçen seneki fener maçlarına bak sonra tekrar gel
Birak bu ayakları, senin Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Taylan Antalyayi ovmenden anlamaliydim kanarya oldugunu
Yarın akşam görüşürüzMazi olmuş şeyleri söylemeyi bırakıp günümüzün gerçekleriyle yuzleselim Mehmet bey
Gaza gelmen beni az üzer Hakan'ım
Gaza gelmen beni az üzer Hakan'ımFutbolcularımızı eleştirmiyoduk o dönemler yoksa ben her zaman yabancı futbolculardan kurulu 1 Galatasaray kadrosu izlemek isterim..
Gaza gelmen beni az üzer Hakan'ımFutbolcularımızı eleştirmiyoduk o dönemler yoksa ben her zaman yabancı futbolculardan kurulu 1 Galatasaray kadrosu izlemek isterim..
Gunumuzun gercekleri febe nörşellandan 6 yemesi ve bizim manuyu deplasmanda tokatlamamizMazi olmuş şeyleri söylemeyi bırakıp günümüzün gerçekleriyle yuzleselim Mehmet bey
Paylasım yapmayacaz mac iptal kazandıkMaç günü paylaşımını kulüp unuttu mu![]()