- 26 Ocak 2021
- 40.984
- 40.238
- 3.078
Aha Yeneceğimizin kanıtı geldiKötü hislere sahibim!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha Yeneceğimizin kanıtı geldiKötü hislere sahibim!!!
kıme gore yavas 2 mac 11 oynadıGalatasaray kadrosunun en yavaş futbolcularından biridir. hem defansa hem ileriye koşarsa 30 dk da perti çıkar. ilk yarıyı çıkarırsa iyi![]()
Kesinlikle Okan hocanın çıkardığı kadro farka gider benceOrta saha göbekleri lokum gibi şimanskiyi kitlersek çok rahat alırız ya haydi aslanlar
Okan buruk beni korkutuyor. Müdahale bile edemiyor maçlara. Fenerden bir gram korkum yokIyim dayi. Fazla korkak gördum seni. Korkaklar hergun cesurlar bir gun ölur
2 maci kaybeden td gider bence. O yuzden 2 takim da beraberlige razi oynarlat gibi. Ama kazanacagimizi dusunuyorumOkan buruk beni korkutuyor. Müdahale bile edemiyor maçlara. Fenerden bir gram korkum yok
çorbamızı karıştıralım derim.Bu oranlarla aynı olan maçlarda 6 maçın 6 tanesi de Ms 1 bitmiş ve 5 tanesi de 0/1 şeklinde sonuçlanmış.Şuna çok nadir rastlarım bu 6 maçta da penaltı kullanılmış 1 maçta 2 takıma da penaltı çıkmış ama deplasman takım penaltıyı kaçırmış..
Büyük karakter kerem aktürkoğluuuu
full ezbere yorumGeçen maçta ilk yarıda en çok koşan 2. oyuncu için (torreira'dan sonra) yavaş deniyor, koşmuyor deniyor.