Kaan-Demirbay-Lucas-Kerem-İcardi-Hakim çok güzel 4-3-3 olur idi bence, ama daha önce hiç oynamadı takım bu şekilde, doğal olarak böyle varsayımda bulunacağız. 4-2-3-1 İle umarım oyun ve skor bizim lehimize olur.
Son düzenleme:
Çok ciddisin biraz mizah yapBeğenmedim maç günü cenabetlik yaymaya da gerek var mı
12 kişi çıkabilsek olurdu renktaşKaan-Demirbay-Lucas-Kerem-Dries-Hakim-İcardi çok güzel 4-3-3 olur idi bence, ama daha önce hiç oynamadı takım bu şekilde, doğal olarak böyle varsayımda bulunacağız. 4-2-3-1 İle umarım oyun ve skor bizim lehimize olur.
Asil top bize geçince o orta saha nasil kosacak sağa sola. İrfanin dalagi 50de siserHocamın vardır bir bildiği ama şu fenerin orta sahasından bu 11 nasıl top alacak bilemiyorum.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stres doldum ahbabımÇok ciddisin biraz mizah yap
Dries'i maç 11'i ile karıştırıp yazmışım normalde Kerem-İcardi-Hakim yazacak idim, kafamda ezber kalmış renktaş12 kişi çıkabilsek olurdu renktaş

Yat uyu sabah skoru öğrenirsin. İlk 15 dakikayı izleyecek beğenmezsen kapatacak. Kulaklığı takip şarkı dinliyecemStres doldum ahbabım
Biz de helva gibi çıkmışız. Ters sonuçta okan buruk yerden yere vurulurFener helva gibi çıkmış, yenersek ismail kartalı yerler