⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Ulan pozisyon uzakta olsa anlayacağım kamera çekmedi diyecegim. Orta açılan futbolcu yumruk yiyor, sadece uzaydan birkez gösteriliyor, tekrarı bile yok. Beininde Allah belasını versin var hakemininde, pozisyonu görüp devam ettiren hakeminde

Bu penaltı pozisyonlarına itiraz ediyorsunuz iyi güzel de, sahadaki adamların gıkı bile çıkmıyor ben de buna ayar oluyorum. Lan yumruk yemişsin, omuz yemişsin tek bir itiraz yok, nasıl ruhsuzluk bu ya.. Herifler orta sahada yere düşse basıyor yaygarayı, bizim topçuları ceza sahasında biçiyorlar çıt yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni bir Karıköy galibiyeti hiç uzak değil. Leş gibi oynuyorlar ve kenardan hamle şansları da yok. Bir iki dokunuşla rahat alabiliriz bu maçı. Okan Hoca hünerini gösterecek artık

adam akıllı top oynamadığımız faktörünü değiştirmemekte..

kadıköyde hakemlerden beklenmeyecek hareketler değil dediğin.
aga gri bir taç atışı ya da orta sahada faulun devam ettirilmesi değil.

ben böyle bir şeyi bile beklemiyordum hakemlerden.

ok kötü oynayan bazı topçularımız var ama bu şekilde daha ne kadar oynayabilirsin lütfen söyle bana.

bu desteğe rağmen adamlara pozisyon vermedik.

Djiku pozisyonu penaltı değil mi arkadaşlar
Pozisyonu vermediler ki bilelim renktaş. iki tane uzaktan görüntü verdiler birinde arada oyuncu vardı gözükmüyordu.
Pemaltıyı vermemesinden daha skandal bi durum pozisyonu vermemesi yayıncının.Sen 4-5 yerden göster halem vermemişse vermesin

ters açıdan ve jale arkasından pozisyonu versene ulan beinsports

Fener bildiğin kapanıyor yaw, topu aldıklarında da oyun kurma gibi bir dertleri yok sadece ileri vuruyorlar. O ileri vurduklarından birisini dzeko-tadic falan alıp dönerse fener gol atabilir sadece. Ya da duran top.

İyi kötü oyundan bahsetmek pek mümkün değil ama kazanma amacıyla çıkan biziz orası net.

fener geride bekledi, kaptığı toplarla hızlı çıkmaya çalıştı, bizim kaleye yakın yerlerde de pas yaparak kenardan orta bulmaya çalıştı
Biz ne oynadık tam anlamadım

Topla çıkamadık, pasla çıkamadık, topu kapınca ayağımızdan aştık, kapınca topla rakibin üstüne doğru sürdük, boşa kaçan, pas alan, pas dağıtan olmadı
İcardi çok güçsüz, Ziyech hareketsiz, Kerem verimsiz, Mertens ortalarda hiç yok, demirbay, toreira ileri gitmiyor normal olarak
2 bek, 1 stoperle top oynamaya çalışıyoruz

Bizdeki Pandev'den bile kötü durumda o pozisyonu nasıl harcadı

Sürekli hakeme itiraz ediyorlar, her şeyde faul deniyorlar. Kesinlikle çirkeflik yapıyorlar. Kerem Aktürk kafayı çalıştırmalı.

Mertens ve Ziyech'in kondisyon bitmiştir. Zaha'yı birinin yerine almamız lazım.

Geri
Üst Alt