⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Icardi ile ilgili yönetimden biri aciklama yapmali, sözlesmede bu madde var diye,
yoksa Sokan Hocayi taraftarin önüne atiyorlar

ferdi bek oyuncusu degil kardesım siz istedıgını kadar begenın bu cocuk icin orjınal bölgesi ortsaha olmalı

kademe nedir bilmeyen bekmi olur

temposu harici 1 tane + ozelligi yok ki bugunde tescillendi

İcardinin üç tane gollük pozisyonu var bence. Bir kafayla atamadığı iki ilk yarida penaltı için yere bıraktığı üç kaanin pasında süt cekemedigi pozisyon. Formda olsa en az bir tanesini atmıştı yazık etti.
Formla alakası yok. Adamın ayak gitmiyor. Güçsüz herif

İcardinin yumruk yediği pozisyonu yakından göstermiyor reji, yönetim uyuma nubkadar kumpas yeterr sesiniz çıksın yeter artıkkkkkk

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

al sen de buna uygula
Milattan önceye gitseydin

hoca,bayern maclarındaki oyunu oynatır diye umutlanmıstım acıkcası o oyunu 45 dk oynasak şu an yalı koç istifa diye bagırıyor olacaklardı

Yillarin Icardi'si tekme-tokat karisimi bir sey yiyor, hakeme siddetli itirazda bulunmuyor. Hemen saha icini örgütleyip hakemin oldugu yerde biteceksiniz....

hem icardi’ye hem boey’e haince yumruk atıldı!!!

ferdi bek oyuncusu degil kardesım siz istedıgını kadar begenın bu cocuk icin orjınal bölgesi ortsaha olmalı

kademe nedir bilmeyen bekmi olur

temposu harici 1 tane + ozelligi yok ki bugunde tescillendi
Hangi ciddi rakibe karşı denenmiş.Ölü ziyech bile hem top kaptı hem zor duruma soktu.Tek artısı kondisyonu iyi son dakikalarda rakip yorulunca ileri çıkacak gücü var ve Türk pasaportlu bitti.Bizim boey envai çeşit rakibe karşı oynadı aslan gibi mücadele etti geçilmedi.Bu adamın parlaması son dakikalarda attığı deparlarınkn sayesinde

Febe dümdüz haddini bilerek oynadı, kontra hücumları saymazsak set oyununda bizimkiler açamadı. Yetenekli ve az şanslı olsak sıkıştırabilirdik 1 tane, olmadı. Maçın özeti.
Penaltıyı vermeyen Var'ın da ayrıca yâd ediyorum sülalesini.

Geri
Üst Alt