⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Irfan ve Osayi'nin atilacak pozisyonu olmadi. Biz hic zorlamadik adamlari.
Iki takim da 1 puana razi oldu. Fener bakti gidemiyor da bizimkilerin biraz daha özverili olmasi lazimdi
Böyle ic saha derbi performansina 1 puan Fener icin ödül.

Bu arada Ismail Kartal bugün yaptigi antrenörlükle hem Riza Calimbay'a, hem Jesus denilen kibir abidesine ders verebilir. Bu iki hocanin derbi taktigi gibi bir sey cikarsaydi muhtemelen bu formsuz halimizle 3-5 atar dönerdik.

10-15 tane duran top kullandık bir tanesinde bile heyecanlanmadım kullanalım da belki birisinin önüne düşer diye başka numarası yok.

BAY'ın isteği yüzünden bu maç sağlam sol bekimiz olsaydı ziyech yerinde maçı alabilirdi BAY şaka değil.

Maçın sonlara dopru tribünden tesisatçıyamı bağırıyorlardı değişiklik yap diye

Bu arada Ismail Kartal bugün yaptigi antrenörlükle hem Riza Calimbay'a, hem Jesus denilen kibir abidesine ders verebilir. Bu iki hocanin derbi taktigi gibi bir sey cikarsaydi muhtemelen bu formsuz halimizle 3-5 atar dönerdik.
İsmail kartal mı övülüyor ben mi yanlış görüyorum ? Ne yapmışta ikisine de ders vermiş. Tam tersi jesus derbilerde 3lü çıkıyordu bütün maçları yeniliyordu bunlar. Ha rıza da ismailde hoca moca değil ama jesus iyi hocada feneri koparmaya gelmişti iyi para cukka yaptı gitti. Kendi evinde savunma yapmak mı hocalık olmuş bu kadar silik oynamak mı hoca olmuş :D Ha şu dediğinde doğrusun cesur oynasalardı yenerdik ama ne olrusa olsun eğer 1 puanın şampiyon yaptığı bir senaryo yoksa kendi evinde GS böyle ezik ve silik oynayamaz. Bizim için hava hoştu cesur oynarlarsa yencektik böyle oynadılar 1 puanı alıp dönüyoruz onların cesur oynayıp riska lmaları lazımdı.

Fener'in gol atmasi icin lehine o kadar karar veriliyor ki anadolu maclarinda eziyorlar garibanlari. Dogru dürüst bir takim geldi mi hep gak guk ederek cirkeflikle bir seyler yapmaya calisiyorlar.

Geri
Üst Alt