⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Sinirleri acayip bozulmuş durumda, kontrollerini kaybetmeleri kupayı almamıza bakar

Artık topçular ve hoca kupa maçına çıkıp gerekeni yapmalılar

Bu sene için bunu bize borçlular. Sene başından beri ağzımızda acı bi tat bırakan futbola son verip, kupayı getirmeliler ve bu çirkef camiayı kaosa sürüklemeliler

Yonetim guclu olsaydı vardan golu yemezdi sonuc ortada galibiyet calindi hadi bakalim super kupada var kim olacak cok merak ediyorum

Yönetim aklınca itidalli davranıp, açıklama yoluyla gerginlik yaratmaya mahal vermek istemedikçe tarafsız olması gereken kurumlar bile tepemize böyle çıkar. Azdan az, çoktan çok gider, neye sebep olursa olsun çıkın konuşun! Aramadığınız haklar, yaptığınız iyi işleri de baltalıyor.

Erden Timur defalarca özür diledi ama o ligi bitirmeyiz çıkışını yapmasa geçen sene şikecileri ittire ittire şampiyon yapacaklardı.Bu sene erden başkan olmasa başkası çıksın adam akıllı açıklama yapsın. Sametin smacına verilmeyen penaltı djikunu kroşesine verilmeyen kırmızı+penaltı çok ilginç işler oluyor.

Daha 1 ay once trabzon 3-0 ondeyken zorla berabere bitirtiyorlardi maci..
Ne cabuk unuttunuz

penaltiya mi kaldik diyen SUZMELER , AVELLER ve de KAZMALAR,,,

Mac icinde Zaten penalti+Kirmizi kart olacak kac Tane boyle pozisyon olur ?

Fais artniyetli bir hata

Gasp edilmeseydi mac 4-0 biterdi..!
Hata demeyelim lütfen. Böyle bir hata olmaz. Apaçık şekilde pozisyonu geçiştirdiler, bilerek vermediler, talimatı yerine getirdiler

Hoca'ya ve takıma helal olsun, elindeki kadroyla en iyisini yaptı, bir sol bek olsa Barış Alper'i öne atıp yine 3 atıp kazanırdık. Her şeye rağmen penaltı+kırmızı çıksa yine kazanabilirdik. Kerem Demirbay'ı en çok eleştiren kişi olarak bugün özelinde oynadığı oyuna saygı duydum ve alkışladım.

Derbi için en iyi hakem performansı olmalı diyoruz, net penaltı+kırmızı verilmiyor. Neden risk alınıyor ki? Çağırın izlensin, ha yani pozisyonda ne olduğunu da bilmiyoruz. VAR hiç çağırmadı mı yoksa çağırdı hakem yeterli mi görmedi, yani ne oldu o pozisyonda?

Kapanan takimlari acamiyoruz. Hücum hattimiz acilen form tutmali.
Uzun süre bence bu sorun devam edecek gibi duruyor, çünkü bir iki hafta içerisinde form durumunun değişmesi için sihirli değnek gerekiyor. En az yaklaşık 1 ay sonra bence olumlu manada olur ise göreceğiz ön hattın form durumunu. Şimdilik bunu kabullenmekten başka şansımız yok, çünkü kimin yerini değiştirsen formsuz; Zaha, Dries, İcardi, Kerem, Hakim, Tete...

Maci izleme firsatim olmadi, izleyemedigimde iyi olmus aslinda. Mac özetini izledim o bile sıkıcıydı.

Bizim takım asla itiraz etmiyor aslaaa. Resmen tüm takdir haklarını fenerden yana kullandı hakem müsveddesi.

Maca evde izledim puba gidicem 2 3 fenerli tokatlamaya arabamin anahtari kayip delirirsin

Geri
Üst Alt