⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Millet futboldan soğudu bence 20 gündür adam akıllı maç izleyemedik

Maç günü geldi çattı. Alırız bu maçı ancak ama kadroyu çok merak ediyorum. Eksikleri bakalım nasıl dolduracak Okan hoca.

Sanchez hala sakat mı bilmiyorum ama onun dışında bu kadroyla başlar hoca

Muslera-Barış-Nelsson-Apo-Kazımcan-Kaan-Kdb-Kerem-Tete-Zaha-Halil

Sürpriz Mertens-Tete değişikliği ve Kerem'in sağda başlaması olabilir.

3 puan istiyorum

Halil forvette oynayacak, mertens de garanti.
Kanatlar tete-kerem yada saha-kerem mi olacak. Gerçi kerem dinlendirilebilir belki. Tete-zaha kanatları geliyor heralde

Alper Çetin ismini ilk defa duydum, maçın var hakemi olarak atanmış

Alper Çetin ismini ilk defa duydum, maçın var hakemi olarak atanmış
1704619331638.png

Taze bir arkadaş

6-7 ay önce Konyasporun tepkisi sonucu kızağa çekilmiş adam bugünkü maçın VAR hakemi olmuş.Bu düzende doğru dürüst hakem çıkmaz.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) bugün yaptığı yazılı açıklamayla saha ve VAR'da görevli bazı hakemlerin ikinci bir değerlendirmeye kadar görev verilmeyeceğini açıkladı. MHK duyurusundan sonra Fenerbahçe Kulübü, hemen söz konusu hakemlerin kim olduğunu ve hangi maçlarda görev yaptığını soran bir açıklama yaptı.

Yorumcu Tanırlı hakemlerin isimlerini verdi

Hakem yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı, sosyal medya hesabından MHK'nın kızacağa çektiği hakemlerin isimlerini ve yönettiği maçları yazdı. Tanırlı'ya göre söz konusu hakemler Yiğit Arslan, Arda Kardeşler, Sarper Barış Saka ve Alper Çetin.

Saka ve Çetin'in yönettiği maç​

Sarper Barış Saka Arabam.com Konyaspor'un evinde Adana Demirspor'a 2-1 yenildiği maçı yönetirken Alper Çetin de VAR'da görev yaptı. Maç sonunda Konyaspor yönetimi hakemlerin yönetimini sert bir dille eleştirmişti. Konya yönetimi hakemin aleyhlerine verdiği penaltıyla kendilerini katlettiklerini savundu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt