⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Yanilmiyorsam fbnin kolay bir fikstürü var önümüzdeki haftalar.

Puan kaybi lüksümüz yok, 3 puani almaliyiz. 1-0 olsun bizim olsun.

Muslera
Baris nelsson apo kazimcan
Demirbay kaan
Zaha mertens kerem
Icardi

Bayagi eksik var, böyle bir kadro bekliyorum.

Boey ve Torreira'nin bu macta kart cezalisi olduklarini unutmustum.

Torreira yok, Sergio yok, Ndombele arizali, Kaan'i da sag beke cekersek orta saha tamamen pert olacak. Karagümrük ve FB maclarinda yedeklerde Ali Turap vardi, bu macta sag bekte onu görebiliriz hatta mutlaka görmeliyiz diye düsünüyorum ben.

Muslera
Ali Nelsson Abdül BAY
Kaan Demirbay
Tete Kerem Zaha
Icardi​

Boey ve Torreira'nin bu macta kart cezalisi olduklarini unutmustum.

Torreira yok, Sergio yok, Ndombele arizali, Kaan'i da sag beke cekersek orta saha tamamen pert olacak. Karagümrük ve FB maclarinda yedeklerde Ali Turap vardi, bu macta sag bekte onu görebiliriz hatta mutlaka görmeliyiz diye düsünüyorum ben.

Muslera
Ali Nelsson Abdül BAY
Kaan Demirbay
Tete Kerem Zaha
Icardi​
Ali kim uydurma mı?

8 gündür GS maçı yok

GC2CQInWQAAQ9qI.jpeg.webp

Ndombili 11de olacak falan diyorlar aman hocam sakın sakın. Barış sağbek Kazımcan solbek Kasn -Demirbay ortasaha oldu bitti.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Barış - Sanchez(Nelsson) - Abdülkerim - Kazımcan
Kaan - Demirbay
Zaha - Mertens - Kerem
Icardi​

Muslera
Barış - Sanchez(Nelsson) - Abdülkerim - Kazımcan
Kaan - Demirbay
Zaha - Mertens - Kerem
Icardi​
Nando
Barış-Victor-Abdülkerim-Kazımcan
Kaan-Demirbay
Zaha-Dries-Kerem
İcardi

Tahminim.
Davinson için emin olamadığım sebep Victor ile başlarız diye düşünmüş idim, onun dışında kadro tahminlerimiz aynı :hat: Bakalım, Davinson takımla idmanlara başlar ise bir ihtimal kadroda yer alabilir, takımın toplanma gününü bekliyorum.

Davinson için emin olamadığım sebep Victor ile başlarız diye düşünmüş idim, onun dışında kadro tahminlerimiz aynı :hat: Bakalım, Davinson takımla idmanlara başlar ise bir ihtimal kadroda yer alabilir, takımın toplanma gününü bekliyorum.
Davinson bende emin olamadım sakatlığı tam geçmezse kesinlikle başlatmamak lazım. Boey ve Torreira sarı kartlarını temizlememiz güzel oldu Konyaspor'un hücumu zaten zayıf rahatlıkla çözebiliriz.

Davinson bende emin olamadım sakatlığı tam geçmezse kesinlikle başlatmamak lazım. Boey ve Torreira sarı kartlarını temizlememiz güzel oldu Konyaspor'un hücumu zaten zayıf rahatlıkla çözebiliriz.
Kesinlikle, Victor ile şimdilik gayet devam edebiliriz, hiç risk alınmamalı. Bize sağlıklı hali gerekiyor, en kötü bir iki maç daha idare edilebilir diye düşünüyorum.:hat:

puan kaybı olacaksa deplasmanda olmalı. evimizde kesinlikle kaybetmemeliyiz.

bizim takımın en atletik ve en formda 3 oyuncusu -sanchez-torriera-boey- olmayacak gibi görünüyor. iyi tarafı, 10 ocak'taki sivas deplasmanına tamamen iyileşmiş/dinlenmiş ve %100 çıkacaklar. onun dışında oliviera uzun süreli sakat, ziyech ve bakambu da afrika kupasında olacak.

rakipte ise ön libero bruno paz yok afrika kupası sebebiyle. gökhan töre ve muhammet demir de uzun süredir sakat.

rakip istanbulspor'dan sonra ligin en az gol atan 4 takımından biri (17 maç 18 gol) . kısıtlı ve üretkenlikten uzak bir hücum rotasyonları var. ancak kolay kolay gol yiyorlar da diyemeyiz.

muslera

kaan nelsson apo barış

demirbay ndombele

zaha mertens aktürkoğlu

icardi
kazımcan bek yedeği olarak,
tete, icardi'nin arkasındaki üçlünün (zaha-mertens-kerem) yedeği olarak,
halil dervişoğlu da icardi'nin yedeği olarak,

okan hocanın 3 net hamle oyuncusu var.

sakatlar/cezalılar/afrika kupası derken, son haftaların en dar kadrosu ile çıkacağız. ancak eldeki kadro yine de içeride konya'ya karşı rahatlıkla yetebilecek bir kadro. bu durumda deplasmanda sivas'a ya da trabzon'a da gidebilirdik. olabilecek en iyi denk geliş oldu bence.

son olarak, bu maçta eyüp aydın ve/veya ali turap gibi bir genç, sürpriz şekilde ciddi dakika bulabilir ve her şey iyi giderse takımımız adına bir kazanım olabilir.

Icardi nasil oynayacak reis halen Dubai de Kaykay dan kaykaya zipliyor

Geri
Üst Alt