⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Muslera
Barış - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Kaan - Demirbay
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​

Bizim için bu tatil çok iyi oldu özellikle boeyi ve torreirayi dinlendirmek için işin acı tarafı ise 2 oyuncu olmayınca oyun gücümüz dusuyor

Arkadaslar, size bir sorum olacak

Passolig uygulamasinda biletlerim kisiminda mac biletini görebiliyorum, fakat "maca gir"e tiklarsam önüme QR-kodu gelmiyor, onun yerine uyari olarak "Lütfen stadyum gişe personeline pasaportunuzu ibraz ediniz. Pasaportunuzun ibrazından sonra Maça Gir fonksiyonu aktif olacaktır!" geliyor.

Bu ne anlama geliyor ve simdi ne yapmaliyim?

Zaha, domb ve icardi paşalarimizi göremedim idmanda

Arkadaslar, size bir sorum olacak

Passolig uygulamasinda biletlerim kisiminda mac biletini görebiliyorum, fakat "maca gir"e tiklarsam önüme QR-kodu gelmiyor, onun yerine uyari olarak "Lütfen stadyum gişe personeline pasaportunuzu ibraz ediniz. Pasaportunuzun ibrazından sonra Maça Gir fonksiyonu aktif olacaktır!" geliyor.

Bu ne anlama geliyor ve simdi ne yapmaliyim?
Stadin önünde giseler var, ordan tek gecislik passo kartini alip maca girebiliyorsun. Kimligini göstermen yeterli.

Sezon erken açıldığı için 2 büyük takımda da fiziksel olarak zıcışlar war birkaç haftadır. Yorgunluk muhabbeti yine döner bence. İnş Icardi düzelmiştir biraz

14 gün önce oynadigimiz Fener macindan sonra ilk macimiz olacak. Diri bir takim bekliyorum ama yedek kulübemiz neredeyse tamamen bos olacak. Tete disinda pek adam yok. Sol bekte durum iyi degil ama daha önemli olan öndeki adamlarin artik form tutmasi ve iyi oynamasi.

Muslera
Baris Nelsson Abdülkerim Kazimcan
Kaan Demirbay
Aktürk Mertens Zaha
Icardi​

Ocak'ta Sivas ve Trabzon
Subat'ta Samsun, Ankaragücü ve Prag deplasmanlarimiz olacak.

Trabzon'dan ciktigimizda FB ile puan puana olursak ibre lehimize dönebilir.
Sivas deplasmanı -5 C veya -6 C olacak aşırı ters tarihe denk geldi karlı olmasıda muhtemel o gün yağış gözüküyor.

Geri
Üst Alt