⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Bu maç kadrom şu şekilde üstteki kadro Sivas deplasmanı -5 C için hazırlamıştım.
Hea pardon

resim_2023-10-30_000710503.webp

Stadin önünde giseler var, ordan tek gecislik passo kartini alip maca girebiliyorsun. Kimligini göstermen yeterli.

Zaten passolig kartim var, yani fiziken elimde kart, sadece uygulamada maca gire basinca error veriyor, gise personeline ibraz falan diyor, o sorunu nasil gideririm bilmiyorum ve maca girmeme engel bi durum olusur mu bu durumda.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kaan beke geçer, orta saha Ndombele - Kerem olur. Herhalde bu sezon ilk kez yan yana oynayacaklar.

muslera

ali turap nelsson apo bay

k.ayhan demirbay

tete aktürkoğlu zaha

icardi

Ndombele filan oynamasın adam sarhoş gibi ayakta duramıyor, zaten gidecek adamı oynatmak çok saçma olur. Okan hoca ali turap'a bir şans versin artık bir tane genç oynatmadı sezon başından beri, korkak ismail bile 17 yaşında çocukla avrupa maçına çıktı. Maçın gidişatına göre Eyüp aydın'ı da görmeyi isterim.

--------------muslera----------------

--barış--nelsson--apo---kazımcan--

------------kaan-----kerem----------

-----tete--------martens-----kerem--

--------------------icardi--------------

Boey'nin dinlenecegi icin cok mutluyum

Ali Naci Küçük: "Kerem Aktürkoğlu'nun geçirdiği burun operasyonu nedeniyle Konyaspor maçında oynaması beklenmiyor."

takım revire döndü :)

sakatlar cezalılar kupaya gidenler falan derken konya maçına adam çıkaramayacağız heralde

Estetik mi yaptirmis sezon ortasında burun operasyonu mu olur

Geri
Üst Alt