⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

hadi artık maç ama yav...

fikstür dönüyor lehimize bu süreçte icardiyi iyileştirmek lazım. tüm sezon bok olacak yoksa. dinlenmelik iyi süre oldu artık 1 2 hafta neyse artık bekleyip iyileşmiş bir şekilde sahaya çıkmalı. hem kendine hem bize zulm.

Ula kac gun gecti, hala 2 gun var maça. Bu maçin oynandigini görurmuyuz acaba?

Tamam rtaş kendin bişeyden anlıyomuş gibi bana laf etmeğe devam et
eyvaah şimdi de bir şeyden anlama-anlamama tribine girdi. neden bu kadar ciddiye alıyorsun yahu, saçmalama. iki geyik yapıyoruz alt tarafı.

sen bulaşıyorsun :/ yaz gülelim bilmemne diye, gelişine zbamm diye lafı yiyince sinirlenmeyeceksin.

kimsenin hiçbir şey anlamadığı bir yerde, herkes her şeyden anlayabilir ayrıca.

peace.

:/

eyvaah şimdi de bir şeyden anlama-anlamama tribine girdi. neden bu kadar ciddiye alıyorsun yahu, saçmalama. iki geyik yapıyoruz alt tarafı.

sen bulaşıyorsun :/ yaz gülelim bilmemne diye, gelişine zban diye yiyince sinirlenmeyeceksin

kimsenin hiçbir şey anlamadığı bir yerde, herkes her şeyden anlayabilir ayrıca.

peace.

:/

Sen bulaştın

Boş muhabbete an itibari ile tahammülüm olmadığından boş muhabbetle ilgili gereken tavrı aldığımı düşünüyorum. İyi günler

Sen bulaştın

Boş muhabbete an itibari ile tahammülüm olmadığından boş muhabbetle ilgili gereken tavrı aldığımı düşünüyorum. İyi günler
yüüüoo gayet de sen bulaştın ve shreddlendin. geçmiş olsun. bu dialoga son veriyorum. iyi günler.

————-—-muslera———————-
—barış-davinson-nelsson-abdülkerim
—————kaan-kerem——————-
halil—————tete—————kerem
———————zaha———————-

İcardi yoksa bu kadroyla çıkarım maça

Halil-Tete-Kerem ve Zahanın yerlerini maçın gidişatına göre değiştiririm.

Bir koku alıyorum ama…

Puan kaybı mı etli ekmek mi karar veremedim
IMG_1610.webp

Geri
Üst Alt