⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

normalde maçta bira içecektim ama kimseyi alkole özendirmek istemediğim için çay içeceğim.

@Cihangir Göktaş saygılar reis.
1704460880068.webp
ne bu yakısır :)

Maç saati -4 C gözüküyor ve salı-çarşamba kar yağışı var muhtemelen erteleme günü gitseydik 19:00'da olmasına rağmen 10 C civarında sıcaklık olacaktı.
Sıcaklık veya kar çok önemli değil esas önemli olan eksikler ve bana göre bizim için kırılma maçı bu maçta puan kaybı sonrasında lazyo maçında kayıp yaparsak fener arayı acabilir

Eldeki en iyi ve doğru 11 bu

Mus
Barış nelson apo kazım
Ndombele kaan demirbay
Tete halil zaha

Bana göre 3. forvet için ödenen bonservis bizim için fazla.Kulübün ekonomisi iyi olsa sıkıntı olmaz.Bizim normalde 3. forvete Altyapı forveti koymamız gerekiyodu..
3. forvetin alt yapi oyuncusu olmasi gerektigi dusuncesi kadar sacma birsey duymadim son zamanlarda :)

3. forvetin alt yapi oyuncusu olmasi gerektigi dusuncesi kadar sacma birsey duymadim son zamanlarda :)
Sana göre saçma bana göre değil işte.Kulüp orta sahaya bonservisli futbolcu alamadı gitti Ndombele'yi kiraladı.Kulübün ekonomisi iyi olsa o kadar borcu olmaz ki şu anda takımla ilgili maaş haberleri de çoğaldı..

Sana göre saçma bana göre değil işte.Kulüp orta sahaya bonservisli futbolcu alamadı gitti Ndombele'yi kiraladı.Kulübün ekonomisi iyi olsa o kadar borcu olmaz ki şu anda takımla ilgili maaş haberleri de çoğaldı..
Son 20 yilda bir tane alt yapidan cikmis kaliteli forvet soylermisin?

Son 20 yilda bir tane alt yapidan cikmis kaliteli forvet soylermisin?
3. forvete bile koyup denemedik oyuncuları.Yanlış takımlara kiralık gönderdik.3. forvet 1 oyuncu için ödenen bonservis kulübün ekonomisine göre fazla.Öncelikli yerlere daha adam alamıyoz..

3. forvete bile koyup denemedik oyuncuları.Yanlış takımlara kiralık gönderdik.3. forvet 1 oyuncu için ödenen bonservis kulübün ekonomisine göre fazla.Öncelikli yerlere daha adam alamıyoz..
Neymis? Demek yokmus, goren duyan da alt yapimiz 'La Masia' zannedecek ayni Sergen gibi o da yildizlar yuvasi olarak goruyor bizim alt yapiyi... En kotu birisi gidip Anadolu'da is yapabilirdi demi? Mevzuyu kapatabiliriz.

Muslera
Kaan nelsson apo kazimcan
Demirbay ndombele
Zaha mertens kerem
Baris

Böyle baslariz bence.

Bakambu’nun milli takimina gittigini bugun ögrendim

Mac olmayinca uzak kaliniyor ne yazik ki gelismelerden

Zor da olsa yeneriz. Ama rahat olun diyemiyorum. Son dklar gene ecel terleri dökmemiz yuksek ihtimal

Geri
Üst Alt