⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Artik gercekten yoruldum su takimi tutmaktan bir takim sansa bala bir kere ilk yarida erken gol atar bu kadar kabiz takim hayatimda gormedim

Karsinda takim yok rezil rusva ama atamiyorsun hep rakip kaleciler yildiz oluyor cunku topa vurmayi bilmiyoruz bugun puan kaybi gelirse haftaya da puan kaybi gelir su macin ilk yaridan 3-0 olmasi lazim yaziklar olsun sizin gibi takima

Yedekte su yok bu yok muhabbetini de anlamiyorum.Bak adamlarin 18 yasindaki kalecisi ilk macinda iyi kurtarışlar yapti.Mertens o bu oynayacagina yedekten gelecek gencleri at sahaya.Hazir kadroda eksikler var iste illa isime forma vermeye gerek yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertens mal gibi acele etti. Ulan yanında adam yok bi kontrol et bak neresi boş kalenin. Olmadı 6 pasta kendi adamın var ona ver zımbalasın kaleye.

Takım Bayern maçından beri top oynamıyor. Tüm transferler fiyasko

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takima 6-8 oynayan dripligli bir oyuncu ve oyuna akıl katan 10 no lazım. Sol bek barış olsada. olur öncelik burası olmali

Söylesene bize hoca takım biye oynamıyor 1 çocuğa gol atamıyoruz

Ciddi manada futbol bilmeyenlerin olduğuna kanaat getirdim bugün. İyi akşamlar

gökdeniz girsin mertens yerine

fener maclarında köpek gibi önde oynayıp 20dkda 2 yiyen takımlar bize gelince orta sahayı geçmiyorlar nedense.

Takım iyiydi bence çok abartmışsınız. klasik rakip yedek kaleci gecesi sadece. Kaderinden kaçamaz 2. Yarı sokarız.
Iyi miydi ne olmasi lazimdi konyaspor ligin en kotu takimlarindan biri en onemli forvetide kadro disi maas odeme sorunlari var ilk yari 3-0 yapamiyorsan takim diye dolasmasin beceriksizler sirf zahanin maasi konyasporu satin alir

Geri
Üst Alt