⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Şu maç torreira olsa götünden soluyordu herif, demek ki neymiş başka oyuncularla da aynı oyunu oynayabiliyormuşuz ne diye oyuncuların canı çıkmış için kasıyoruz ki, keza boey Kaan olayı da aynı.

Şikecilerin rakibindeki kaleciler orta sahadan kalenin ortasına gelen topu içeri alıyor bize karşı oynayanlar her maç panter kesiliyolar.Bunun tesadüf olma ihtimali yok.

Kalecinin bir bok kurtardığı yok, her topu üstüne vurursan herkes kurtarır, yine kötü oyun, kadro eksik pek bişe demek istemiyorum ama değişen de bişey yok

Aynen
Şimdiye kadar Onana dışında hangi kaleciye 3’er 5’er leblebi gibi attık sanki
Atak organizasyon olmadan doğaçlama ataklarla rastgele vurmak zorunda kalırsan, o da ya kaleciye ya auta gider, şanslıysan hasbel kader girer
Oyuncular değişiyor, organize atak yapamama değişmiyor 1,5 yıldır

Fb bizim girdigimiz pozisyonlardan 1 tane atardi ve Konya arkada kapali durmayi birakip 2. yari hemen 2. Golu yerdi

Ben vazgeçtim Alpere katılıyorum artık. Bu takıma vurduğunu atan piç bir forvet lazım.

Bu forum beni artık çok yoruyor.
GDO3HONXwAAONRN

Mertens halil ve kerem çıksın kim.girerse girsin çok daha fayda sağlar.Adam solda oynayamıyor ortada oynayamıyor kale dibinden gene topları dağa taşa vuruyor sonra taraftar au yaptığı beyimiz Trip atıyor

Geri
Üst Alt