- 27 Ocak 2010
- 138.946
- 105.168
- 5.648
yemeden de çıkaramıyoz1 gol yersek %100 çıkaramayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yemeden de çıkaramıyoz1 gol yersek %100 çıkaramayız.
Maç izlemeyip 7/24 Galatasaray forumunda takılan bir yığın var.Bu forum beni artık çok yoruyor.
Haftaici dk 8 de yerler at favaFener e karşı 11 kişi hücum oynar bu kahpeler. Bizim maçta mourinho taktiğini uyguluyorlar
Kalecinin bir bok kurtardığı yok, her topu üstüne vurursan herkes kurtarır, yine kötü oyun, kadro eksik pek bişe demek istemiyorum ama değişen de bişey yok
5 yemeyince rahat uyuyamıyor anadolu nun güzide salak kulüpleri. Şut çekemedi fener bize şutHaftaici dk 8 de yerler at fava
Atsaydı bize o zaman. Eforsuz rakiplere şov yapmak kolay.Fb bizim girdigimiz pozisyonlardan 1 tane atardi ve Konya arkada kapali durmayi birakip 2. yari hemen 2. Golu yerdi
Her takım otobüs çekiyor acaba TD bir zahmet bir çözüm mü uretse ?Adamlar otobüs çekti kaleye. şere....ler fenere yol geçen hanı gibi açık oynarlar
Bu forum beni artık çok yoruyor.
Balotelli tarzıBen vazgeçtim Alpere katılıyorum artık. Bu takıma vurduğunu atan piç bir forvet lazım.