⚽ SL 23/24 H:19 | Galatasaray 3-0 Konyaspor | MS | 7 Ocak

Fenere kapansalar ne olacakki adamlar gol atamayi biliyor bizim gibi kabizlarmi haftaya 30. dakka 2-0 olur symanzki irfan dzeko karambol yan top bir sekilde atiyorlar
Aynen 1.06 xg ile 4 gol atıyorlar kıçına başına çarpıp giriyor gol atmayı biliyor oluyor hadi abicim ya

Halil dışında fena değiliz bence. Kerem ve Barış aksıyor biraz ama kötü değiller

Konya kapalı falan oynamıyor, gayet de çok adamla geliyorlar sahamıza
Biz doğru çıkamıyoruz
Top bizdeyken de tabi ki çekilecekler, top rakipteyken 8-9 kişi pozisyon almayan tek takım biziz ligde

kerem gecen sezon hem atıyor hem attırıyordu bu sene inanılmaz kötü gidiyor

18 yaşındaki kalecinin de üzerine vurmazsınız kardeşim, dalga mı geçiyorsunuz ya? Şu topu köşeye vurmak bu kadar mı zor? Bir de ceza sahasında niye hiç adam yok, devamlı rakip yarı alanda sağa sola pas pas pas, topu stop et, ardından tekrar pas pas pas.. Bir salın artık şu oyunu ya, oyun akmıyor anasını satayım. Bir verkaç yapın, dribbling yapın, bu kadar yavaş oyuna rakip rahat rahat yerleşiyor. Barış Alper 40 defa arkaya koşu atıyor, adamı görüp de önüne top atan yok, şaka gibi yemin ederim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu oyundan sıkıldım artık gelişmede yok. Her mac rakip açacağız diye dotumuz çıkıyor ve yedi yuz yirmi dort pozisyon kaciriyorlar.

Sanchez, Toreira, İcardi, 8 numara ve sol bek olmayınca sıradan bir takım olıyoruz. Gördüğüm tek taktik topu göbekten Halil'e vermek, Halil tekte geri veriyor. Ndombele sürüyor topu sonunda ya kısa pas ya da yere atlıyor. Abdulkerim defans arkasına atacağım diye kaleci alıştırıyor. Barış kendini gerçekten sol bek sanmaya başladı.

3 puan büyük ödül olur bugün

bulduğun pozisyonlarda golü atamayınca süre ilerledikçe rakibin direnci de artıyor ve artacak daha da zor olacak pozisyon bulman.

Kereme top geldimi kafami ceviriyorum
Allahtan bugun zorlayip kontra yedirmiyor bunada sukur zarari olmasin yeter

ısı harıtası herşeyi belli ediyor , TOPU ORTAYA SIKISTIRIYORUZ ELIMIZ AYAGIMIZ DOLASIYOR

1704646610157.webp

Kazımcan'ı sol bek yapıp

Barış'ı sağ kanat yapsaydı ya

Mertens yerine Zaha

Çekerdi

Tete hamlesi için yine beklerdi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
e yine mertens'le kerem'den biri sahada oluyor. izle mert izleee mi diyelim sana da

Geri
Üst Alt