SL 23/24 H:19 | İstanbulspor 1-5 Fenerbahçe | MS | 7 Ocak

Ya ben anlamıyorum, şu kulübün içinde sezon başından beri süregelen tüm şu saçmalıkları derleyip sunum yapacak bir ekip ve bunları basın toplantısı ile bangır bangır duyuracak yönetici yok mu? Bu kadar pasiflik bana normal gelmiyor, sahada topçular, kenarda teknik heyet çalışıp çabalıyor sahada yırtınıyor, saha dışında en ufak destek yok. 3-4 Twitter hesabı kendini parçalıyor sadece.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lige 128 gün ara veriliyor ama dönüyorsun her şey yine kaldığı yerden.

hakeme el kol yapıp düdükten sonra topa vuran fenerli oyuncuya "büyük bir özveri ile, tane tane" pozisyonu anlatan sevgi pıtırcığı hakemler.

leş gibi oynayan fener'in 150 metreden kaleci hatasıyla kilidi açması.

gol kaçırma yarışına giren rakip forvet oyuncuları.

fener'in hesap etmedigi büyük maclar ve kümede kalmak icin var gücüyle oynayabilecek anadolu kulüpleri (gecen sene ümraniye ve giresun gibi). rahat konumda olan herkesi güle oynaya yenecekleri kesin. ortaya bir direnc koymuyorlar. dümenden maclar oynaniyor. önde basma ve fizikli forvet kullanmak yerine topun arkasina gecip 35 üstü tadic ve dzeko'ya sov yaptiriyorlar

goooooooooooooooolllllllllllllllllllll

Kapattim. Guldur Guldur'u aciyorum. Ikisi arasinda pek bir fark yok zaten.

Bize karsi topyekün geri cekildiler. Hic pasla cikmaya da calismadilar, paso uzun oynadilar. Millet dalga gecti ama ismail bence cok da haksiz degildi cünkü arkayi biraz acsalar bunlari duman ederdik.

Anadolu maclarinda böyle oynamiyorlar haliyle. Karsilarinda biraz önde basan ve hücum etmesini bilen bir takim olursa baya pozisyon verirler. Ki bunu yazarken istanbulspor bile 2 net pozisyon buldu.

Ben bizden bahsettim renkdaş bunlar zaten geçen seneden iyi değiller tek farkları daha tecrübeli isimler var ellerinde. O nedenle bir tık daha akıllı oynuyorlar ofansta. Ancak biz geçen senenin net gerisindeyiz oyun gücü olarak. Ama potansiyelimiz ise çok daha fazlası. Mesele o potansiyeli ne zaman göstereceğimiz.

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDI

Ne guzel dunya. Bize %5, fenere %30 bilet hem de %60 filan daha ucuza

Geri
Üst Alt