Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 3.015
- 2.083
- 498
Her zaman dediğim gibi. Fener'e karşı oynamak isteyen hiçbir takım maçı kaybedemez, en kötü berabere kalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiçbir maçı izlemiyor ki. forumun en garip çarı açık araMaçı izlemeden yorum yapıyorsun muhtemelen
inşallah 10 tane yerler
Yaw tabiki kalecinin suçu. En başta eliyle kontrol edebilir yada uzun vurabilirdi. Golü yediren arkadaşta hadi ben hataliyim sen niye uzun vurmuyorsun dedi kaleciyestopere değil kaleciye suç buluyorum ben.
fb oynamadan iki gl attı. ligin açık ara en kötü takımına bile üstünlük kuramıyorlar. pozisyon üzerine pozisyon veriyorlar. şu maçta önde olmaları inanılır iş değil. iki mucize gol resmen.
Bu sene kalecilerle yapiyorlar şikeyi çok net
Radyodan mi takip ediyorhiçbir maçı izlemiyor ki. forumun en garip çarı açık ara
Deplasman taraftar kotası yok mu? İstediklero gibi satabilirler mi bilmediğim için soruyorumşu seyirci reziliğini bizimkiler çıkıp konuşması lazım adamlar 30bin bilet satıyor dep taraftarına bize 3-4 bin böyle rezillik mi olur yav.
uygulama var muhtemelen. bazen vardan dönen gollere golll falan yazıyor.Radyodan mi takip ediyor