SL 23/24 H:19 | İstanbulspor 1-5 Fenerbahçe | MS | 7 Ocak

Her zaman dediğim gibi. Fener'e karşı oynamak isteyen hiçbir takım maçı kaybedemez, en kötü berabere kalır.

stopere değil kaleciye suç buluyorum ben.

fb oynamadan iki gl attı. ligin açık ara en kötü takımına bile üstünlük kuramıyorlar. pozisyon üzerine pozisyon veriyorlar. şu maçta önde olmaları inanılır iş değil. iki mucize gol resmen.
Yaw tabiki kalecinin suçu. En başta eliyle kontrol edebilir yada uzun vurabilirdi. Golü yediren arkadaşta hadi ben hataliyim sen niye uzun vurmuyorsun dedi kaleciye

bu takimin teknik direktörü olmak kadar utanc verici bir sey olamaz herhalde. hakan yakin demiyor ki git bedavadan 2 gol ye diye. adamin teknik direktörlük kariyerine leke sürdüler. yerinde olsam bu macin devre arasinda istifa ederim. ecmel faik denilen herif kendi otursun kenarda. ic saha macini deplasmana cevirmis bir baskana sahip.

Ferdi savunmada ekstra kötü bugün. Bir gol yedirdi ikinciyi de yediriyordu

Bu İstanbulspor'un filan ne işi abi süper ligde

seçim var bizimkiler yeminle mal seçim öncesi hükümet takımları karşısına mı alır, çıkın bağırın çağırın tehdit edin.

bu istanbulspor bize karsi götü yirtilana kadar savunma yapmisti. istanbulspor 8 gol atsa bile stoperi ve kalecisi santradan sonra topu alip kendi kalelerine sokar 8-9 maglup ettirir.

Geri
Üst Alt