SL 23/24 H:19 | İstanbulspor 1-5 Fenerbahçe | MS | 7 Ocak

Dzeko yu falan kim tutuyor komik maç
Tamam beklenti yok da maç kötü kokuyor

bu maçtan beklentim yoktu da bizimkilerin gol atmamaya yemin ettiği bir ortamda fener’in bu maçları antreman maçına çevirmesi biraz zoruma gidiyor yalan yok. tamam kaleci kova vs de kaç tane şut deniyoruz biz böyle? rakip kapanınca bile kale ağzına kadar girmeye çalışıyoruz

Tamam adamlar bok gibi defans yapıyorlar ves ama fenerde yakaladıgi pozisyonu atıyor. Bizimkiler sagolsun daglara taşlara atıyor.
karagümrük'ün bize yaptigi savunmanin 10da1'ini fenere yapani görmedik anadolu takimlari icinde. bu utanmazligin ve yüzsüzlügün hesabi sorulmadikca bunlar devam edecek.
sana gelince adamlar kendi sahasinda sut cekemiyor, digerlerine barcelona kesiliyor. hadi oradan ya.

Tarihin en rezil ligi bu sene resmen. 1 tane adam akıllı takım yok.

Maça ilk gole kadar biraz baktım da, kalite falan öyle böyle anlaşılır bi durum. Yalnız bir nokta var ki içler acısı olan durum takımlar hiç çalışmıyor abi. Takım olarak nerede nasıl pozisyon alınır, şu oyuncuya gelirse nasıl bu oyuncuya gelirse nasıl olur. Yani çok ilginç.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne bekliyordunuz pendikten bile kac gol yediler.
Fener asiri kötü ama
Gecen sene gibi 3-3 oldu diye herkes beklentiye girmis anlasilan 😁

Fikstürlerine baktım şimdi ve bunlar Trabzon maçına kadar puan kaybetmezse şaşırmam.

istanbul buz gibi satmıştır, maçı 2-1 getiren gole bir bakın biz atsak ülke ayağa kalkmıştı.

Başkanından, teknik direktörüne, futbolcusuna yatış, maç daha oynanmadan söz kesilmiş.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takılmaya gerek yok İstanbul matematiksel olmasa da şimdiden düşmüş takım fb iyi olduğunu sansın cengiz de oynasın irfan yedek kalsın puan kaybı yapmaları uzak değil

Kendi Sahalarında 50 bin taraftarı önünde bize isabetli şut atamayan şikecilerin ligin en leş takımına ustelik yedek kalecilerine 4 gol atmasının övülmesi bence saçma

Geri
Üst Alt